HCL.HR

Nintendo Switch verzija Rocket Leaguea dobiva ekskluzivne jurilice

Petra Rukav 25.08.2017.   •   2 komentara


Rocket League juri prema Nintendo Switch konzoli, a svoj dolazak proslavit će ekskluzivnim i potpuno besplatnim jurilicama dizajniranim po uzoru na kultne Nintendove igre.

Samus_Gunship

Krajem ove godine vlasnici nove konzole iz Nintenda napokon će moći zaigrati nogomet s autima, točnije Rocket League. Štoviše, developer Psyonix otkrio je da će Switch verzija njihove igre sadržavati dvije nove jurilice dizajnirane po uzoru na kultne Nintendove igre.

Kao što smo mogli i očekivati, jedan od autića bit će Mario NSR odnosno Luigi NSR. Tehnički gledano, radi se o istom autu, a verzija koju ćete vi voziti ovisi o timu za koji ćete igrati – narančasti tim vozi Marijev auto, a plavi Luigijev. Nadalje, oba auta imat će Super Star boost koji će iza sebe ostaviti trag zvijezda.

Ideja za drugi autić, zvan Samus’ Gunship, potječe iz Metroida. Ova jurilica će također imati poseban boost, takozvani Wave Beam, te će doći u dvije verzije – svaka za jedan tim. Psyonix je objasnio da su oba autića dizajnirana prema različitim Varia odijelima, pa možemo pretpostaviti da će narančasto-zeleni autić sa slike iznad pripadati narančastom timu.

Međutim, pošto će te dvije jurilice doći ekskluzivno i potpuno besplatno na Nintendo Switch njih će moći vidjeti samo drugi vlasnici nove Nintendove konzole. Drugačije rečeno, Xbox One i PC igrači će umjesto Mario/Luigi NSR-a vidjeti Octane, a Breakout će zamijeniti Samus’ Gunship.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=StVALaMJVJM[/embedyt]

Komentari (2)

  • PppPP

    25.08.2017 - 17:34

    nek se oni ostave novih jurilica, koriste se 2 dana i onda svi natrag na octane

  • Mali Rico

    26.08.2017 - 12:26

    Neka neka samo napred Nitendo 100% cu kupiti Recket League za Switch

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?