HCL.HR

Nintendove sljedeće dvije igre za mobitele također će biti besplatne

Zoran Žalac 12.05.2016.   •   1 komentara


Nakon uspješnog uplovljavanja u vode mobilnog gaminga s igrom Miitomo, Nintendo planira nastaviti u istom tonu te će sljedeće dvije aplikacije također ponuditi besplatno.

animal-crossing

Početkom ove godine Nintendo je uz pomoć partnerske tvrtke DeNA lansirao svoju prvu igru za platformu koja nije u njihovom vlasništvu. Radilo se o aplikaciji zvanoj Miitomo koja je zapravo svojevrsna društvena mreža u obliku igre. Nintendov eksperiment bio je pun pogodak te je prikupio oko 10 milijuna korisnika, primarno jer je aplikacija besplatna. A kako izvještava Wall Street Journal, Nintendo će se iste prakse držati i s preostalim igrama za mobitele i tablete.

Za sada znamo samo to da će iduće dvije igre biti bazirane na postojećim franšizama Fire Emblem i Animal Crossing. Ukoliko se informacije pokažu istinitima, bile bi to prve besplatne igre u tim serijalima. Naravno, ovo besplatno treba gledati pod navodnicima jer će igre sadržavati mikrotransakcije, te će strukturom biti bliže klasičnom pojmu videoigre nego što je to Miitomo. Igre inače možemo očekivati do ove jeseni na iOS i Android mašinicama.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Papa6

    12.05.2016 - 23:25

    Imam windows phone i zbilja me zanima jer toliko tesko prebacoto aplikaciju iz android formata u windows te ju staviti jer windows store je stvarno osakaćen po aplikacijama i igrama

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?