HCL.HR

Nioh dobio konkretan datum izlaska

Filip Galeković 14.09.2016.   •   1 komentara


Nakon deset dugih godina razvoja, napokon znamo kad će točno tajnoviti akcijski RPG Nioh doći na Playstation 4 konzolu, ali ćemo morati još neko vrijeme čekati da ga zaigramo.

nioh

Prošlo je već neko vrijeme od izlaska Dark Soulsa 3, te je veteranima From Softwareovih igara polako počelo ponestajati iznimno teških bosseva. Tu će na scenu uskače Nioh – akcijski RPG koji sadrži više nego blagu sličnost sa Souls serijalom, osim što je igra smještena u feudalni Japan.

Proizvođači odgovorni za Nioh, Team Ninja, proveli su deset godina radeći na ovoj igri te je ista prošla kroz brojne iteracije i verzije samo da bi tek relativno nedavno bila finalizirana. Ovo je ponukalo i one koji do te točke nisu bili naročito zainteresirani za Nioh da se ipak informiraju o igri, te je ista uspjela podignuti očekivanje na zavidne razine kroz proteklih nekoliko mjeseci.

Kulminacija svega, dakako, je najava konačnog datuma izlaska koji ipak nije toliko blizu koliko ste se možda nadali. Naime, Nioh dolazi tek početkom 2017. godine, 09. 02., i to isključivo na PlayStation 4 konzolu. Također je važno spomenuti da će igra biti sinkronizirano otključana u svim regijama, što je u zadnje vrijeme rijetkost

Ako je za vjerovati onima koji su igru zaigrali, radi se o brzom, dinamičnom ali i teškom akcijskom RPG-u čija atmosfera je u najmanju ruku intenzivna.

Jeste li i vi zainteresirani za lov na demone u feudalnom Japanu?

Komentari (1)

  • vojnovic4

    14.09.2016 - 18:47

    Igrao san demo kad je bia izasa kad se usemis u igru skroz bude dobra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?