HCL.HR

Nismo još gotovi s remasterima, stižu i Dead Rising igre

Zoran Žalac 19.07.2016.   •   3 komentara


Originalni Dead Rising, njegov nastavak i pripadajuća mu ekspanzija pojavit će se i na aktualnim konzolama, a PC igrači dobit će deset godina stari original.

dead-rising-1

Nakon Resident Evila, DmC-a i Street Fightera, Capcom na aktualne konzole donosi još malo starih igara – po novim cijenama! Ovoga puta na redu je Dead Rising serijal. Na PS4 i XBO platformama tako će se uskoro pojaviti originalni Dead Rising, Dead Rising 2 i njegova Off the Record ekspanzija.

Igre nisu najavljene u sklopu kolekcije već se prodavati zasebno. Premda je za očekivati da će igre dobiti neka grafička poboljšanja, nije izravno potvrđeno da je riječ o remasterima. Moguće je da će verzije za konzole biti portovi s PC inačica, a tome u prilog ide i činjenica da će prvi Dead Rising također uskoro izađi za PC. Riječ je inače o deset godina staroj igri pa će biti zanimljivo vidjeti kako će biti dotjerana u PC verziji za današnje grafičke standarde.

Komentari (3)

  • funky0308

    19.07.2016 - 16:30

    A varas se prijatelju…tek kada dodje PS4K ili kako se vec zove taj PC…oho sorry PS4 😛 , mislim da ce krenuti remasteri. 4K nagurajmo u sve…prodaja starih igara se pokazala poprilicno dobrim poslom i svi zive sve moguce remasteriziraju. Stvarno smjesno…ali remastere koje zelimo, Red Dead, recimo, kako se stvari cine necemo dobiti..

    • funky0308

      @funky0308, 20.07.2016 - 09:19

      Dead Rising? 😛 hehe

  • l)oolvl

    19.07.2016 - 23:58

    za originalni Dead Rising mi je čak i drago da dolazi na PC, to je bila dobra igra

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?