HCL.HR

Nissan GT Academy 2012 je besplatna igra za vaš PS3, dostupna sada

Vedran Geček 02.05.2012.   •   2 komentara


Kreatori Gran Turisma objavili su Nissan GT Academy 2012, besplatnu igru koju možete skinuti s PSN-a te igrati narednih osam tjedana.

Nissan GT Academy 2012 besplatna je igra za PlayStation 3, odnosno skup natjecanja (eventa) koje nam je pripremio Polyphony Digital. Kroz ukupno osam tjedana, koliko GT Academy 2012 virtualno traje, pojavit će se isto toliko Time Trial natjecanja, a svako će zahtijevati vrijeme dostatno barem za brončanu medalju. Natjecanja će dolaziti u parovima, odnosno po dva kroz ukupno četiri osvježavanja. Pobjednici iz ukupno petnaestak zemalja, u koje mi ne spadamo, iduće godine dobit će priliku sjesti za upravljač pravog Nissana na Dubai 24 Hours natjecanju. Realno, budimo sretni što možemo sudjelovati barem virtualno, a što boljim rezultatima i plasmanom naše zemlje pokušati promijeniti neke stvari za budućnost.

Download je težak 3GB i neovisan je o Gran Turismo 5 naslovu, a igru je zasad moguće skinuti samo sa UK, DE, IT, FR i ostalih “većih” PS Store servisa. U sklopu ovog natjecanja na CroSimRacing forumu otvorili smo i posebni podforum za praćenje rezultata i općenite rasprave o Academy 2012. Sve važno je rečeno, sad samo napadi na vremena i komentiranje svega na našem sestrinskom portalu CroSimRacingu.

Komentari (2)

  • Armor

    02.05.2012 - 20:22

    Gore linkani podforum sad je u potpunosti funkcionalan, sa svim pratećim temama za prve dvije runde! Navratite!

  • CroDruid

    03.05.2012 - 17:38

    Skidaaaaam!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?