HCL.HR

Mod za No Man’s Sky miče ograničenja i omogućava nisko letenje

Filip Galeković 23.08.2016.   •   13 komentara


Modding zajednica natjerala je No Man’s Sky na prisilno slijetanje. U prijevodu, napokon možete zabiti svoj brod u planinu.

No Man’s Sky je jedna od najvećih i najpopularnijih igara ove godine, ali unatoč popularnosti ima i brojne probleme koje je Zoran istaknuo u svojoj recenziji. Na svu sreću, čini se da je modding zajednica već skočila na scenu i počela raditi na svakojakim popravcima i ispravcima, od kojih jedan uključuje opciju letenja jako blizu površini planeta. Toliko blizu, zapravo, da se možete bez problema zabiti u tlo ako vam to zvuči zabavno.

Podsjetimo, No Man’s Sky ne dopušta igračima da se približavaju tlu te je sam proces spuštanja na neki planet gotovo potpuno automatiziran. Lowflight mod se jednostavno rješava tih sigurnosnih postavki, te igračima daje potpunu slobodu kretanja unutar atmosfere nebeskog tijela. Dodatan bonus je to što vam mod dopušta i da birate točnu lokaciju gdje će se vaš brod spustiti.

Ako ste zainteresirani, bacite oko na priloženi video.

Komentari (13)

  • DULE DL

    23.08.2016 - 19:10

    Auuuu! Bravo kakvo krasno poboljsanje… zaista je divno promatrati crvenu travu i plavo cvijece iz pticje perspektive… Pa se od opijenosti svekolikom ljepotom zabiti s stilom u okolna brdasca. Neopisivo…

    • trulex

      @DULE DL, 24.08.2016 - 01:56

      pa jbt zar ovako nije odma bilo. Mislim ne igram igru, malo sam probao, ali pogledao sam na youtube kako je to prije sve fino izgledalo, i kako su svašta obećavali. A igrači na kraju dobili karinu od igre

  • don5pro

    23.08.2016 - 19:17

    To će puno pomoć igri na prilično lošem glasu.

  • MoGaming

    23.08.2016 - 19:30

    baš sam danas gledo modove,impresivno za vako kratko vrijeme šta su sve napravili 🙂

  • RapthorPechina

    23.08.2016 - 19:39

    Izašla igra je za mene bila u early access izdanju. Samo neka ljudi i developeri rade na poboljšanjima

  • Zoran Žalac

    23.08.2016 - 20:08

    Teoretski, očištiš spilju, uletiš brodom u nju, ne moš izaći van. pokvariš igru, reloadaš na predzadnji checkpoint.
    Ali definitivno izgleda bolje, iako ne znam što bi me uopće natjeralo da se vratim tom besmislenom grindanju.

    • Tony Ghost

      @Zoran Žalac, 23.08.2016 - 20:43

      Pa npr. plate ti da probas zaigrat opet ?

    • funky0308

      @Zoran Žalac, 24.08.2016 - 08:48

      Ja sam ga ostavio na kompu i planiram ga pokrenuti jednom-dva puta mjesecno, letuckati 15ak min i gotovo. 10-15min igra djeluje OK i opustajuce, bas zato sto je besmislena i sto lootanje zapravo nema nikakvog smisla, osim da odes dalje pa lootas ili grindas da bi otisao jos dalje 🙂 . Mozda je malo mooderi dotjeraju pa bude barem malo zanimljivija 🙂 (haha, nece ali OK)

  • Toka123

    23.08.2016 - 20:11

    kada se poravi mozda bude igra godine lol i da volim se zabijat u stijene pogotovo zracnim vozilima

  • Stryderist

    23.08.2016 - 20:35

    Planiraju li izbaciti i mod koji će igru učiniti zabavnom i vrijednom igranja? Ili je to ipak nemoguće, čak i za sve modere ovog svijeta?

  • baDarmageddoN

    24.08.2016 - 05:10

    Za cijenu NMSa se mogao uzeti EliteDangerous dok je bio jeftiniji a isto tako i StarCitizen. Mnogo kvalitetnije, realnije i uzbudljivije igre makar je SC već dugo u Alfa fazi. Koliko sam u ED i SCu imao vau momenata…ma da u nekoj drugoj stvarnosti (kažu da ih ima toliko da su odigrani svi mogući scenariji) igram NMS i da vidim svaki planet ne bi doživio prvi hyperspace let iz Elitea ili onaj uništeni planet iz SCa i još puno fenomenalnih stvari koje bi bile u sjeni spoila da ih otkrijem. Letenje u tim igrama pak je toliko dobro da je to nešto. Ne kužim onoga tko bi odabrao NMS prije tih igara i onda poslije toga zažalio što ga je kupio. Tko bije znao što kupuje neka drugi put malo počeka a ne da pljune lovu na blef. Sa druge strane, svaka čast moderima jer samo dobri moodovi mogu napraviti ovu igru boljom a možda čak i dobrom. Znam da mnogi ne dijele moje mišljenje ali meni je ovo fail u razini The Division-a. Imam osjećaj da ovoj igri fale još dva ili tri mjeseca i makar bi im još jedno pomicanje datuma izlaska malo naštetilo puštanje ovakve igre na slobodu je gore. Nemam ja ništa protiv grinding sa razlogom ali ovdje to nije slučaj. Znam samo da ne znam zašto uopće više komentriam NMS…možda jer vidim potencijal ili što, nisam siguran više 😛

    • Czar

      @baDarmageddoN, 24.08.2016 - 09:22

      Fali ovoj igri godinica ili dvije a ne dva-tri mjeseca jer inače nebi izbacili toliko sadržaja koliko je bilo planirano.
      Ili je pak sve bilo čista prevara da se ljude navuče na kupovinu, ali onda joj ni ta 2-3 mjeseca nebi pomogla…

  • FFORI

    25.08.2016 - 01:14

    Ma dajte nije valjda toliko losa? 😀 Nisam je igrao, ali gledao sam Igora kako igra. Nikad mi se nije svidjala igra, zato je nisam ni kupio 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?