HCL.HR

Nordic Games vraća MX vs. ATV serijal

ToxarE 21.12.2013.   •   4 komentara


Nakon dvogodišnje stanke vraća nam se MX vs. ATV serijal u režiji bivših zaposlenika THQ Phoenixa i izdavačke kuće Nordic Games.

Raspadom izdavačke kuće THQ prava na racing serijal MX vs. ATV pripala su Nordic Gamesu koji je obećao oživjeti franšizu nakon dvogodišnje pauze. To će dogoditi u prvoj polovici 2014. kada nas čeka MX vs. ATV Supercross. Riječ je o igri koja će se fokusirati na disciplinu superkrosa te će zadržati sve poznate elemente prethodnih igara – između ostaloga i kod koji je korišten u MX vs. ATV Reflexu, odnosno Aliveu iz 2011. No za razliku od tih naslova, Supercross će u prodaju samo u digitalnom obliku za PC, X360, PS3, Mac i Linux.

Na razvoju igre radi veći dio ekipe THQ Digital Phoenixa koja je ranije radila na spomenutim igrama. Kako najavljuje izdavač Nordic Games, najava Supercrossa tek je početak za sam serijal, što nam sugestira da ćemo i ubuduće vidjeti nove igre, možda fokusirane na neke druge discipline.

Komentari (4)

  • IaMarmageddoN

    21.12.2013 - 13:13

    MX vs ATV jedva čekam dok ne počnem igrati ali brzo mi postane dosadno. Meni je to od onih igara koje je dobro odigrati maksimalno jedan sat preko vikenda i odmoriti od nje preko tjedna.

  • R4iden

    21.12.2013 - 14:49

    Hocu informacije o novim Darksidersima :)))

  • Neol

    21.12.2013 - 14:49

    ATV Offroad Fury 4 je bolji, zašto njega ne naprave za sve platforme? Za PC ga nema, pa ga još uvijek igram preko PCSX2, odličan je, ali i ATV Offroad Fury 3 je isto odličan. Dvojka ne radi dobro preko PCSX2 a jedinica ima lošu fiziku vožnje i pogled kamere.

  • eagle222

    21.12.2013 - 15:01

    Jedva cekam za PC igra je nenadmasiva. 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?