HCL.HR

Tvorci Rogue Legacyja najavili novi projekt pod nazivom Full Metal Furies

Zoran Žalac 21.02.2017.   •   1 komentara


Full Metal Furies je kooperativna igra koja vas poziva da slijedite njezina pravila prije nego bude tražila da ih kompletno prekršite.

full-metal-furies-vijest

Na nastavak šarmantnog i pakleno teškog Rogue Legacyja morat ćemo čekati još neko vrijeme jer njegovi tvorci imaju novi projekt. Ime mu je Full Metal Furies i namijenjen je istoj kategoriji igrača koji od igre očekuju da ih našamara svojom težinom. Ovoga puta, međutim, težina će biti usko vezana uz oslanjanje na kooperativnu mehaniku.

“U multiplayeru svatko odabire jednog heroja i svi moraju surađivati kako bi spasili svijet. Kombinirajte svoje asimetrične vještine kako biste isprašili simetrične turove. Doživite uspjeh zajedno ili fejlajte skupa. Posebne barijere štite neprijatelje od specifične štete, a vi morate komunicirati sa svojim timom kako biste se fokusirali na odgovarajuće mete. Te barijere ostaju čak i ako igrač umre, pa se pripremite na često oživljavanje suboraca.” – tim su nam riječima momci iz Cellar Door Gamesa opisali koncept svoje sljedeće igre.

Četveročlani kooperativni multiplayer moći će se igrati lokalno i online, uz crossplay opciju na PC-u i Xboxu One. No, za one koji nemaju toliko prijatelja ili poznanika postojat će i opcija singleplayera u kojemu čitavu igru možete preći s najnižim levelom – ako ste dovoljno vješti i uporni za takvo što.

Full Metal Furies trebao bi izaći nekad tijekom ove godine i bit će Xbox Play Anywhere naslov što znači da kupnjom jedne verzije, drugu za dodatnu platformu dobivate besplatno.

Komentari (1)

  • Reponja123

    21.02.2017 - 20:04

    Zanimljiva igra koliko će koštati. Ako oko 5, 10 eura kupujen

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?