HCL.HR

Nova igra Thatgamecompanya neće izaći još barem dvije godine

nebel 04.08.2013.   •   0 komentara


Kreativni direktor thatgamecompanya, developera Journeya, magazinu New Yorker otkrio je par detalja o svom novom naslovu koji bi trebao promijeniti industriju.

Developeri predivnog Journeya, thatgamecompany, rade na novoj igri, no u intervjuu za magazin New Yorker otkrili su kako je nećemo dobiti priliku zaigrati još barem dvije godine. Jenova Chen, kreativni direktor studija, naslov je nazvao riskantnim pothvatom te otkrio kako će i ta, ovaj put multiplatform, igra sadržavati teme svojstvene dosadašnjim naslovima studija.

Igrači će opet moći igrati sami ili s drugima, a komunikacija će se opet vršiti bez riječi – iako još nisu odlučili kako će točno igrači komunicirati. No, ovaj put ćemo moći igrati i u lokalnom co-opu: “Velik broj ljudi pitao nas je zašto im Journey nije dopustio da igraju s prijateljima ili obitelji, a očito je da smo imali razlog – to bi uništilo smisao igre. No, kako bi igra bila u potpunosti pristupačna, djeci i odraslima, muškarcima i ženama – mora im dopustiti da igraju s onima koje vole”, objasnio je.

Ranije ovog mjeseca, Chen je Telegraphu rekao kako je projekt još u fazi “pred pretprodukcije”. Ako se trebate podsjetiti zašto morate odigrati Journey, provjerite našu recenziju.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?