HCL.HR

Nova igra tvoraca Journeyja dolazi već ove godine

Juraj Bevandić 19.01.2017.   •   5 komentara


Tvorci sjajnog Journeyja iznenadili su fanove putem Twittera priznavši da ćemo ove godine zaigrati njihovu novu igru, ali još uvijek ne znamo skoro ništa o njoj.

tvoraca Journeyja

Znamo da thatgamecompany, skromni kreatori predivnih Flow, Flower i već pomalo legendarnog Journeyja kojeg smo i mi nahvalili u našoj recenziji rade na novoj igri otkako su izdali Journey 2012. Bilo je govorancija da rade na nečemu što će promijeniti industriju, pa su glasine naglo utihnule. Dva bivša zaposlenika su se u međuvremenu odvojili od studija i napravili prošlogodišnji Abzu.

No pažnju šire publike ovaj je kreativni studio zaokupio ponovno neki dan kada su putem Twittera jednom fanu odgovorili da njihova nova igra izlazi ove godine. Putem Twitter profila napravljenog samo za potrebe nove igre raspisali su u isto vrijeme i nekoliko natječaja za poslove. Do sada se nismo na taj profil previše obazirali, jer je nudio samo triptih slika proloženih ispod, ali čini se da stvari upravo postaju ozbiljne.

Jedino što znamo službeno za sada je da se u igri radi o davanju ili darivanju, dijeljenju. S obzirom na to da je format svih dosadašnjih materijala uspravan, neki su fanovi i mediji zaključili da će se raditi o mobilnoj igri. To bi potkrijepili i razgovori s šefom studija Jenovom Chenom koji je touch kontrole proglasio najuniverzalnijima. To je izjavio prije tri godine doduše, a u međuvremenu je rekao da razmišlja o izdavanju na više platformi, pa se mi ne bismo strogo držali starih glasina.

Sjećate li se vi Journeyja? Prisjtetite se kako to izgleda na PS4 u našoj video recenziji.

Komentari (5)

  • SemirTheChosen

    19.01.2017 - 22:27

    Sve sto Thatgamecompany napravi, pogotovo ako je u pitanju avantura, mora biti iznimno atmosfericno i dobro!

  • Zoran Žalac

    19.01.2017 - 23:59

    Izgleda kao da bi moglo biti nesto za mobitele.

  • YeYa

    20.01.2017 - 00:52

    Sve se preko twittera doznaje 😀

  • Mixa

    20.01.2017 - 13:21

    Sigurno ce biti odlicno. 🙂

  • Sackboy

    20.01.2017 - 19:43

    Da na žalost se sjećam journeya toliko dobro da bježim od ove igre. Čitao sam hrpu pozitivnih recenzija za journey i da je igra koja se nepropušta, jedinstveno iskustvo bla bla… kupio sam journey čim je izašao za PS4 po punoj cijeni (što jako jako rijetko radim) i ostao sam potpuno razočaran. Jedno dosadno iskustvo od par sati koje ne namjeravam ponoviti. Igra bez priče, bez radnje bez ičega…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?