HCL.HR

Nova recenzija – Crayon Physics Deluxe

Igor Belan 31.01.2009.   •   1 komentara   •   HCL objave


Napokon nova recenzija na HCL portalu.

Prvo i osnovno, željeli bi da primite naše duboke isprike. Nismo bili dobri zadnjih par dana i nismo vam servirali gotovo nikakve nove veće tekstove, a na ostalim sekcijama portala radilo se manje vrijedno i redovito. To ćemo od danas nastojati vratiti u onaj dobri stari običaj uploadavanja jednog novoga većega teksta svaki dan, a trebali bi vidjeti i nešto više vijesti, šifra, downloada i svega ostaloga. Ipak ništa ne garantiramo jer posao koji radimo u pozadini, tamo gdje nitko ne vidi, još nije u potpunosti gotov, a upravo on je glavni razlog slabije ažuriranosti portala zadnjih par dana. Ipak, kad dovršimo taj posao, koji tako tajnovito krijemo, mislimo da ćete biti zadovoljni. Da ne duljimo dalje o ovome…

Prva igra koju vam donosimo nakon “pauze” je jedna odlična indy puzzle igra čiji se gameplay bazira na pametno osmišljenom modelu crtanja predmeta koji, jednom nacrtani, poprimaju realna fizikalna svojstva. Vau, čini se da sam uspio nešto prilično zabavno i blesavo napisat na vrlo g33k način, bravo ja. U svakom slučaju, odigrasmo vrlo zabavnu igru punu inovacije, pa svakako kliknite na ovaj link, pročitajte recenziju našeg Daria i saznajte hoće li se igra i vama svidjeti.

Komentari (1)

  • tarankula

    31.01.2009 - 22:30

    pa ljudi nemojte se sekirat zbog stavljanja manjka vjesti.Pa obilazim vise domacih sajtova brate vi najvise stavljate vjesti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?