HCL.HR

Nova recenzija – Rainbow Moon krade vrijeme

Igor Belan 28.07.2012.   •   0 komentara   •   HCL objave


Uz mišljenja dvaju recenzenata, predstavljamo vam Rainbow Moon. Šareni RPG iz Njemačke koji nas je iznenadio svojom jednostavnom zaraznošću.

“Šareni svijet koji izgleda kao da je ispao s prvog PlayStationa ali u HD izdanju, zanimljiva borba, veliki prostori za istraživanje i jednostavna radnja. To su glavne osobine koje krase Rainbow Moon.”

Pročitali ste upravo prve dvije rečenice iz naše upravo objavljene recenzije Rainbow Moona, strateškog RPG naslova koji nas je iznenadio svojom kvalitetom i zaraznošću. Iskreno, očekivali smo vrlo dobru igru, ali ovakvo osvježenje u ljetnoj suši definitivno nismo. Pogotovo ne po tako dobroj cijeni. Naš Stjepan je utukao preko 50 sati u igru do sada i zapisao mnoge natuknice na svom putu. No nakon što je čuo kako se Stjepan dobro zabavlja i naš Vedran je poželio zaigrati Rainbow Moon. Dobri ljudi iz EastAsiaSofta poslali su i njemu kod za igru, a konačni rezultat je dupla recenzija – jedna glavna na koju se odnosi ocjena te drugo mišljenje našeg Vedrana. Sva ta divota je iza linka ispod.

RECENZIJA: Rainbow Moon

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?