HCL.HR

Nova South Park igra ima mikrotransakcije i developeri kažu da ju zato nitko ne bi trebao igrati

Juraj Bevandić 22.06.2017.   •   3 komentara


Potvrđeno je da je mobilna igra South Park Phone Destroyer freemium, tj. besplatna s mikrotransakcijama, ali developeri su svjesni ironije u tome.

South Park besplatno

Ekipa South Parka nas je iznenadila na ovogodišnjem E3 sajmu najavom najavom nove igre uz dugo iščekivani The Fractured But Whole. Druga igra je pak Phone Destroyer i radi se o mobilnoj igri za Android i iOS uređaje, a mnogi su fanovi odmah istaknuli da je serija South Park već imala svoj posprdni osvrt na kulturu mobilnih igara punih mikrotransakcija.

Čini se da je Phone Destroyer doživio soft-launch, tj. izašao je samo za određene uređaje i korisnike u nekim skandinavskim zemljama, pa smo imali prilike vidjeti prvih sat vremena. Igra započinje jasnom porukom da sadrži mikrotransakcije i reklame, podsjetnikom da vaš uređaj može blokirati neželjene transakcije, ali i tvrdnjom da ju nitko ne bi trebao igrati jer je u sve to uključen pravi novac.

Samo ćemo vremenom moći vidjeti koliko su te mikrotransakcije poštene, ali neki prvi igrači već kažu da su došli do levela na kojima moraju grindati ranije levele ne bi li skupili stvari potrebne za napredak. Sama igra se čini kao blagi zaokret na popularnu formulu sličnu onima u Clash Royaleu, Kingdom Rushu i Plants vs. Zombiesima, a koja očito pali na mobilnim uređajima.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • DjokaBA

    22.06.2017 - 22:13

    Fore..

  • funky0308

    23.06.2017 - 09:42

    Haha…stiglo ih ruglo 😀

  • GhostMan

    12.07.2017 - 23:15

    Hahah dobre igre kad je i developeri tako hvale

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?