HCL.HR

Nova South Park igra isprva je imala previše prostački podnaslov za trgovine

Juraj Bevandić 27.07.2016.   •   11 komentara


Tvorci kultne humoristične serije pojašnjavaju čime će South Park: The Fractured But Whole učiniti mnogo boljom igrom od originala, a da pritom prdcima ne rasparaju vrijeme i prostor.

south-park-butthole

South Park: The Stick of Truth prije nekoliko je godina pomeo svijet svojom autentičnom prezentacijom i humorom, spojio ljubitelje serija i igrara, stare i mlade, uvrijedio židove, policajce, državne službenike, rakune i mnoge druge. Ove godine nam dolazi nastavak, a njegovi kreatori kažu kako nam pripremaju mnogo bolju igru, što se vidi već po naslovu The Fractured But Whole kojega su uz nešto poteškoća uspjeli ugurati na tržište.

Naime, igra je izvorno trebala nositi podnaslov The Butthole of Time, ali to nije prošlo kod Ubisofta jer je bilo previše vulgarno za police trgovina.

Novi South Park nastavit će se dan nakon događaja u prošloj igri i unatoč svim vašim postignućima, ovo je nova igra sa novim pravilima i Cartman je odlučio da ste vi opet nitko i ništa. To je prilika da iznova napravite svog lika ovoga puta u miljeu superheroja, tematike koju su kreatori izabrali jer jednostavno imaju puno šala na tu temu. Bacite oko i na video iza kulisa koji pokazuje kako su nastali prvi dizajni za superheroje i rukom nacrtana čitava igra:

Kao novi superheroj kreirat ćemo svoje moći i pozadinsku priču što bi moglo samo po sebi zagarantirati više prelazaka. A dobre vijesti dolaze iz studija koji kaže da je novi South Park otrpilike duplo duži od prvoga, ali i veći po pitanju priče i svijeta u koji je smješten. Developeri su također gledali snimke popularnih YouTubera i na osnovu njihovih reakcija i komentara ostalih gledatelja odlučili što je bilo pomalo dosadno u originalu i koje dijelove treba doraditi za nastavak.

Tako će The Fractured But Whole imati novi sustav borbe, s obzirom da je najveći dio rijetkih kritika prethodnika bio usredotočen na pomalo jednoličnu borbu. U novoj nas igri čeka nešto taktički dorađeniji pristup u kojem je pozicioniranje na bojištu važno, s više mogućnosti i napada koji će imati više funkcija. Najbitnije, takav će način borbe otvoriti i više prilika za humoristična iznenađenja i predah kako bi održali duh franšize ili ga čak podignuli na višu razinu.

Označeno sa: ,

Komentari (11)

  • Sackboy

    27.07.2016 - 17:30

    “ovoga puta u miljeu superheroja” – za mene jako loša vijest. Obožavam south park, cijeli serijal sam pogledao dvaput i odigrao sam prvu igru koja mi je bila fenomenalna ali ova brija sa tim superherojima mi je dosadna. Skoro sve epizode sa superherojima koje forsiraju zadnjih par godina su mi dosadne i loše napravljene. P.S. Obožavam superheroje inače ali ne idu mi u south parku i gotovo.

    • Sick Individual

      @Sackboy, 27.07.2016 - 22:38

      Pa neće to bit u miljeu heroja kao u miljeu heroja hahaha, to će bit kao isprdat će superherojstvo na sve moguće načine jer je to trenutno mainstream.. Tipa ne znam igrat ćeš kao superheroj captain butthole i na štitu će ti bit šupak umjesto stars and stripes

    • Sackboy

      @Sick Individual, 28.07.2016 - 16:40

      Ma sve ja to kužim gledao sam sve south park epizode ali mi “coon and friends” epizode nisu legle ni malo.

  • CoolBroCool

    27.07.2016 - 17:48

    Ne mogu docekati ovu igru AHHHHHHH idem se ja zamrznut ko cartman i znajte ako nazovem iz buducnosti ne trollam

  • Krumpirko

    27.07.2016 - 18:07

    Izgleda da su se stvarno potrudili da drugi dio bude još bolji, čak su i gledali YouTubere! Prvi dio je bio fenomenalan jedva čekam drugi!!

  • Hazardous Material

    27.07.2016 - 18:09

    Pa da, logično

  • Anomaly

    28.07.2016 - 06:31

    The Fractured But(t)-(w)hole. 😛

    • Nemanji?

      @Anomaly, 28.07.2016 - 14:48

      douchebag ;P

    • Anomaly

      @Nemanji?, 28.07.2016 - 18:04

      ?

    • Dom3gaming

      @Nemanji?, 29.07.2016 - 10:42

      Hahahaha. Sjećam se iz Stick of Trutha. Urnebes.

  • Toka123

    28.07.2016 - 10:22

    e ovo se kupuje cim izadje

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?