HCL.HR

Nova Spider-Man igra nam dolazi do kraja godine

Juraj Bevandić 03.04.2017.   •   5 komentara


Potpredsjednik Marvel Digital Media potvrdio je da će Insomniac Games do kraja godine dovršiti i objaviti igru o kojoj šute još od prošlogodišnjeg E3 sajma.

Spiderman igra

Čovjek-pauk nam se ne vraća samo na velike ekrane, već ćemo ga ove godine gledati i na malima. Nama veličina nije bitna, ali više se veselimo novoj Spider-Man igri koju nam je obećala ekipa Insomniac Gamesa na prošlogodišnjem E3 sajmu i od onda nismo čuli ni glasa o njoj. No, već tada smo imali dosta materijala za uzbuđenje, prisjetite se samo trailera koji je izgledao obećavajuće.

Na Redditu je osvanula snimka Ryana Penagosa, potpredsjednika i izvršnog urednika Marvel Digital Media, na kojoj potvrđuje da Spider-Man PS4 ekskluziva izlazi ove godine kao i Marvel vs. Capcom: Infinite za Xbox One, PS4 i PC. Bilo bi stoga sasvim normalno očekivati više informacija o igri na ovogodišnjem E3 sajmu.

Inače, Insomniac Games su svoju kompaniju izgradili na platformerima poput Spyro i Ratchet & Clank serijala, a napravili su i izvrsni Sunset Overdrive koji je imao vrlo zanimljiv i zabavan sustav kretanja što je ključno za Spider-Man igre. Uzbuđeni?

UPDATE:
Iz Insomniac Gamesa su na kraju odbacili sva nagađanja oko datuma izlaska te izjavili kako po tom pitanju ništa još nije službeno najavljeno.

Komentari (5)

  • GAMEmaher

    03.04.2017 - 16:25

    Meni je žao da ne rade na novom Resistance serijalu koji bi bilo zanimljivo vidjet sa ps4 snagom jer je i na ps3 bilo super. Al čeka se i ovo naravno 🙂

  • RedEy3

    03.04.2017 - 16:36

    Can’t wait. 🙂 Ne sumnjam da će biti vrhunska igra. Možda konačno dostojan nasjljednik spiderman dvojke sa jedinice.

  • vojnovic4

    03.04.2017 - 17:59

    nadan se odlicnoj igri

  • YeYa

    03.04.2017 - 20:18

    Jedva čekam! 😛

  • funky0308

    04.04.2017 - 07:40

    Jbmu bas bih ovo volio vidjeti na PCu, ocito necu ali bilo bi lijepo. Ali dobro, igrati ce se svakako, na cenu god bude moguce.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?