HCL.HR

Trailer za Pokemon Sun i Moon otkriva zanimljive nove detalje

Filip Galeković 02.06.2016.   •   3 komentara


U novom traileru imamo priliku vidjeti nove legendarne Pokemone, kako izgleda sljedeća Alola regija u kojoj se Pokemon Sun i Moon odvijaju i još puno toga.

pokemon-sun-and-moon

Pokemoni su jedna od onih franšiza koje vas zakače kad ste klinci pa ne puštaju ni kad zagazite u malo zreliju dob. Nakon što su nas proizvođači GameFreak i Nintendo odveli u fikcionalnu iteraciju Francuske, odnosno Pariza u Pokemon X i Y te potom izvršili iznimnu nadogradnju uz Omega Ruby i Alpha Sapphire, vrijeme je da nas u Pokemon Sun i Moon svima-draga džepna čudovišta odvedu u nove avanture u novoj regiji – ovaj put inspiriranoj Havajima.

Ali to ste sve znali ako imalo pratite vijesti o Pokemon igrama. Ono što je novo jest to da su objavljene forme novih legendarnih stvorenja koja nas očekuju u Pokemon Sun i Moon. Radi se o psychic/steel Solgaleo i psychic/ghost Lunala zvjerčicama, čiji je dizajn poprilično impresivan u oba slučaja.

U priloženom videu osim detaljnog pogleda na Alola regiju te navedene legendarne Pokemone možete vidjeti i novi twist na tradicionalni Pokedex, a dobro je znati i da ćete ubuduće moći skenirati posebne QR kodove da locirate Pokemone.

Jeste li uzbuđeni za nadolazeći Sun/Moon? Koju ćete verziju ugrabiti?

Komentari (3)

  • DjoleCrazy

    03.06.2016 - 19:03

    Sigurno da cu igrati jer volim sve Pokemon igre al nekako su mi mnogo draze stare igre… Ove nove mi se sve manje svidjaju… (Isto je i sa Anime serijalom)

    • Filip Galeković

      @DjoleCrazy, 03.06.2016 - 19:04

      Huh, zbilja? Meni je teško vraćati se na starije igre nakon igranja novih.
      Za anime ne bih znao reći, ali pretpostavljam da je isto formulaičan koliko je bio kad se tek pojavio na televiziji u HR 😀

  • Smoolex

    03.06.2016 - 19:42

    Hawaii five-o.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?