HCL.HR

Nove poslovnice Instar Informatike u Zadru i Splitu

sponzorirani članak 25.09.2015.   •   Zanimljivosti


Splitska poslovnica uskoro se otvara, a Zadrani već ovih dana mogu posjetiti novootvorenu trgovinu i pokupiti nagradu za kupnju računala, miševa, slušalica…

Instar Informatika, jedna od najbrže rastućih domaćih trgovina informatičkom opremom objavljuje da se njihova postojeća prodajna mreža širi na još dva grada – Zadar i Split.

Nova zadarska poslovnica otvorena je prije nekoliko dana na adresi Bana Josipa Jelačića 15, a možete je posjetiti svaki dan od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati. Poslovnica u Splitu otvorit će svoja vrata prvim kupcima 5. listopada na adresi Ulica Slobode 2.

Da bi proslavili otvorenje poslovnice u Zadru, Instar Informatika je za kupce pripremila sljedeće pogodnosti:

– Uz svaki laptop torba GRATIS
– Uz svako Instar računalo gamepad GRATIS
– Uz svaki mobitel 16 GB memorijska kartica GRATIS
– Uz svaki Gaming miš, tipkovnicu ili slušalice majica, znojnik ili ventilator GRATIS

Sve ovo vrijedi do kraja 9. mjeseca pa ako ste iz Zadra ili se tamo nađete ovih dana, svakako navratite u Instar PICK UP POINT i zgrabite poklon uz svoju kupnju.

U ponudi Instar Informatike ćete naći široku lepezu gotovih konfiguracija za posao i igranje, kao i mnoštvo računalnih komponenti renomiranih brendova – od grafičkih kartica, RAM-a, SSD-a i HDD-a pa sve do procesora, matičnih ploča i razne periferije. Kompletnu ponudu provjerite na webshopu i imajte na umu da narudžbe s webshopa možete pokupiti već sljedeći dan u najbližoj vam Instar poslovnici ili dočekati narudžbu na kućnoj adresi, kako god vam je draže.

Netko nam je šapnuo da bi se Instar uskoro mogao pojaviti i u Rijeci, ali nemojte nas držati za riječ 🙂

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?