HCL.HR

Novi Bloodborne neprijatelj otkriven gotovo tri godine nakon izlaska

Petra Rukav 22.11.2017.   •   7 komentara


Čudovište s vatrenom kosom umjesto ruke koje je prvi puta pokazano tijekom PlayStation Experience događanja 2014. godine napokon je otkriveno u Bloodborneu, a možete ga i sami posjetiti.

bloodborne neprijatelj

PlayStation 4 ekskluziva Bloodborne vani je već više od dvije godine, no izgleda da igrači još uvijek nisu istražili što nam sve ovaj naslov skriva. Naime, 2014. godine održan je PlayStation Experience na kojem je prikazano čudovište s plamtećom kosom kako luta ogromnim podzemnim ruševinama duboko ispod grada Yharnam. Međutim, nakon izlaska igre u trećem mjesecu sljedeće godine nitko se nije oglasio da je isto to čudovište sreo u takozvanim Chalice Dungeons.

Posljedično, mnogi su izostanak Undead Gianta vidjeli kao developerovu odluku da monstruma izbaci iz konačne verzije igre, no prema novim spoznajama naš neprijatelj samo je čamio tri godine u sjeni. Drugim riječima, video priložen ispod prikazuje da su igrači na koncu pronašli načina da u ovim proceduralno generiranim tamnicama otkriju čudovište koje je gotovo palo u zaborav.

Ovo otkriće potiče na razmišljanje koliko smo još skrivenih stvari u Bloodborneu, ali i drugim videoigrama predvidjeli. Imate li vi kakvu sličnu priču? Slobodno je podijelite u komentarima ispod.

Označeno sa: ,

Komentari (7)

  • sedf

    22.11.2017 - 15:02

    Vau

  • baDarmageddoN

    22.11.2017 - 15:09

    Da. U Stalker Clear Sky sam slučajno na neke stvari nabasao kod trećeg prelaska igre a mislio sam da sam uspješno rijesio sve barem jednom od dva prošla prelaska. SpellForce mi nije dozvolio da riješim jednu misiju jer sam igrajući drugu ubio diva povezanog za onu “prvu”. U naknadnom prelasku sam to riješio

  • nikola65478

    22.11.2017 - 15:18

    U Skyrimu imaju 2 skrivena bossa jedan je ice giant karstaag a drugi zmaj vulthuryo.l

  • Acniologia

    22.11.2017 - 20:21

    Nije novi i nije rijedak neprijatelj, samo ga u story mode nema nego se treba odraditi Chalice Dungeons u Trophy Run-u. Svatko tko je dobio platinum trophy borio se protiv ovog neprijatelja 🙂

  • DINEK

    22.11.2017 - 20:53

    Stavili diva u toksicnu baru gdje se nikome neda ici 🙂 . Ako se ne varam Miyazaki je potvrdio da je zadnji secret u Dark Soulsu otkriven u vrijeme nakon izlaska dvojke i najave Bloodbornea sto bi bilo oko 3 godine nakon izlaska igre. Obozavam tog covijeka i nadam se da ce se ubrzo pojaviti neka novost o njegovoj novoj igri.

  • Veselopile

    23.11.2017 - 10:33

    Neznam kako mozete rec da je ovo novi neprijatelj kad odma u Pthumeru Chalice koji dropa Blood-starved Beast. (3 boss) Unded giant je odma prvi boss usto vidio sam ga bar jos kao mini boss unit i verziju u kojoj on ima kugle iza leđa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?