HCL.HR

Novi Borderlands 2 DLC donosi novog lika

Duje Kozomara 10.03.2013.   •   8 komentara


Gearbox je na SXSW-u predstavio novi DLC, koji donosi novog, melee baziranog igrivog lika, a datum izlaska još nam nije poznat.

Na SXSW-u održanog ovog vikenda Gearbox je kratkim teaser videom najavio novi Borderlands 2 DLC, a očito je kako isti donosi novog igrivog lika. “Duboko ispod Pandore, eksperiment je pobjegao. Banditi, čuvajte se, novi Vault Hunter stiže”, tvrdi tekst koji s prekidima prikazuje siluetu novog lika, za kojeg trenutno možemo zaključiti jedino kako je melee baziran (borba prsa o prsa, jeli). Teaser snimljen kamerom možete provjeriti u nastavku, a datum izlaska DLC-a nažalost još nije poznat. Gearbox je u međuvremenu otkrio samo kako DLC neće biti dio Borderlands 2 Season Passa.

Komentari (8)

  • SickyRitt

    10.03.2013 - 20:03

    Igra je fenomenalna samo ne razumijem koliko ce jos DLC-ova izbacit 😛

    • kalamarko94

      @SickyRitt, 10.03.2013 - 20:29

      nisam siguran, al mislim da sam negdje pročitao da je ovo zadnji tj. da će biti samo 4 dlc-a

    • Ja Sam

      @SickyRitt, 11.03.2013 - 09:53

      bit ćeš još barem jedan, jer je 4 dlc-a uključeno u season pass

  • goldfinger

    10.03.2013 - 21:23

    Igra je odlična,ali nek puše k..u više s tim jebenim dlc-ima!

  • MaliMicek

    11.03.2013 - 15:43

    Melee baziran ? Ne kužim. U igri sa 1000 pljuca ionak svaki lik ima svoj default melee udarac ali ni jedan nije kliasičan range uili melee jer ionak rabiš oružja. Kak će bit melee ak te svi gađaju s raznoraznim puškama stvarno ne kužim kaj su htjeli reć s tim ?

  • MaliMicek

    11.03.2013 - 15:44

    Možda će mu to biti special ability, ali na neki poseban način izveden

  • mokrEE

    11.03.2013 - 18:50

    igra je ok ali nista vise od toga. po mojem misljenju a i opcenito par ljudi koji su je odigrali i sa kojima sam malo lajao o naslovu – igra je precjenjena. ne donosi gotovo nista novo nakon jedicnice, hrpa misija, slab izazov, prica nis posebno. igra je trebala biti kraca ali dinamicnija po mom misljenju. imas osjecaj da si sam na citavom svijetu i da se nista nigdje ne dogadja dok ne pronadjes neku glupu kazetu na podu … nema uopce 'epic' scena, nista vrijedno pamecenja. samo lutanje, lootanje i neizazovni neprijatelji . uglavnom igra koju bi igrac sto 1.x igra fps igru uspio proci sa lakocom, ako ima zivaca i volje u moru dobrih/solidnih fps-a koji su izasli u medjuvremenu odigrati bordelrands 2 do kraja a kamo li dlc-ove.

  • MaliMicek

    11.03.2013 - 19:22

    Odakle tebi da je neizazovna ? Igraj True Vault Hunter mode s četvoricom na 50 lvl pa da te vidimo. Slažem se s većjnom kaj si napisao ali ne i da je Borderlands lagana igra. Zna biti itekako teška. Kladim se da nijedan od vas kaj ste "lajali" o igri nije nabacio drugi prolaz na TVH modu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?