HCL.HR

Novi dan, nova odgoda – Kingdom Come: Deliverance prebačen na 2016.

Zoran Žalac 03.04.2015.   •   3 komentara


Srednjovjekovni RPG naslov Kingdom Come: Deliverance neće biti dovršen do kraja ove godine te je prebačen na ljeto 2016.

Što da vam više kažemo s ovim odgodama… Događa se svašta, i na svašta treba biti spreman. Jer nakon jučerašnje odgode Quantum Breaka, i nekoliko odgoda prije toga, nova igra koja je sada prebačena na 2016. godinu je srednjovjekovni RPG naslov Kingdom Come: Deliverance. Riječ je o igri koja je na Kickstarteru prikupila 2,3 milijuna dolara, a koju radi novi češki tim Warhose, sastavljen od veterana igraće industrije.

„Iako svakog mjeseca napravimo značajan napredak, još uvijek je pred nama mnogo posla. Osjećamo se odgovornima prema svojim donatorima dostaviti igru sa svime što je obećano, i to u najboljoj kvaliteti. Stoga smo odlučili odgoditi izlazak do ljeta 2016.“ – objasnili su u Warhorse timu. Kako je igra izvorno trebala biti podijeljena na tri dijela, odgoda vjerojatno znači da ćemo završetak njezine priče vidjeti najranije tamo negdje 2018. godine.

Srećom, Warhorse je poduplao broj zaposlenika, uselio u nove urede i obavio velik dio što se tiče sadržaja u igri. Rezultate tog rada ipak ćemo vidjeti ove godine, ali u beta verziji za Steam Access u drugoj polovici ove godine. Do tada, svima onima koji su potpomogli razvoj igre na Kickstarteru dostupna je ažurirana tehnička alpha koja uključuje lockpick mini-igru te privremenu glazbenu glumu.

Komentari (3)

  • napaljeon

    03.04.2015 - 14:18

    Ahh šteta ovom sam se baš radovo :/

  • Kinaivan

    03.04.2015 - 19:36

    A bas sam se radovao ovome.

  • drazensi

    05.04.2015 - 12:11

    ma cudo bozje bi bilo da nije odgodeno..iskreno, vec sam i zaboravio na ovu igru…
    posto ne daju nikakve informacije van o igri, bila je ona jedna alpha vise nit ne znam kad, prije nekoliko mjeseci i od onda ni jedne rijeci o igri, a igra onda nije bila ni 30% zavrsena..ocekivani ishod.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?