HCL.HR

Novi Destiny detalji – klase, rase neprijatelja, skillovi, okružja

ToxarE 05.12.2013.   •   4 komentara


Posljednje izdanje GameInformera otkrilo nam je ponešto o klasama te njihovim focusima, okružjima, rasama po kojima ćemo pucati te tipovima misija u nadolazećem Destinyu.

Bungie je za posljednje izdanje GameInformera otkrio niz novih detalja o svom interesantnom shooteru koji izlazi sljedeće godine – Destiny. Doznali smo tako ponešto o klasama: Titan, Warlock i Hunter moći će nositi ista oružja, no oklopi su specifični za svaku klasu. Igrači će moći odabrati “Focuse” kako bi dodatno diferencirali svoj pristup borbi: svaki Focus sastoji se od povezanih unaprjeđenja: poput bonusa za korištenje određenih oružja, različitih tipova granata, sposobnosti u kretanju kao što su dupli skok ili teleport, kao i specijalne sposobnosti, poput Warlockove Nova Bombe – koja će navodno prilično dobro dizati stvari u zrak.

Okružja na kojima ćemo se napucavati uključuju Old Russiu na Zemlji, potopljene gradove na Veneri – gdje je teško branjeni Vex Citadel, kao i podzemlje mjeseca te Mars. Što se rasa tiče, tu su: pirati Fallen, mravoliki Hive koji navodno podsjeća na Starcraftov Zerg, roboti Vex, industrijalistički ekspanzionisti Cabal te mašine napravljene od ljudske ruke koje su malo pogubile sjećanja – Exo. Zvuči kao okej ekipica za druženja vikendom.

Spominju se i co-op tipovi misija, Strikeovi te Raidovi, kao i kompetitivne multiplayer misije u kojima se ljudske frakcije međusobno bore. Masivna Destiny beta trebala bi se odviti početkom 2014.

Komentari (4)

  • liam

    05.12.2013 - 17:52

    Ovo se ceka…

  • Chaos777

    05.12.2013 - 20:57

    Mislim da ce ovo oduvati sve.. Trejlerom licno nisam bas bio zadovoljan..

  • ShadowIam

    06.12.2013 - 08:43

    ovo ce bit odlicno

  • Legasus

    06.12.2013 - 10:53

    ovo će se igrati 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?