HCL.HR

Novi Deus Ex koristit će modificirani Hitmanov engine

Zoran Žalac 05.12.2014.   •   1 komentara


Eidos Montreal imenovao je svoj novi pokretač koji će koristiti u budućim Deus Ex igrama, te raščistio nejasnoće vezano uz pojam Deus Ex Universa.

Nove igre Deus Ex serijala bit će realizirane na pokretaču zvanom Dawn Engine, obznanio je Eiods Montreal. Riječ je o pokretaču koji je razvijen posebno za potrebe tog serijala, iako ne sasvim iz temelja nego se ipak radi o podosta modificiranom Glacier 2 pokretaču koji je korišten u Hitman: Absolutionu.

Objavu ove informacije popratio je i screenshot koji pokazuje mogućnosti pokretača, a koji možete vidjeti ispod ovog teksta u našoj screenshot galeriji. U Eidos Montrealu pak napominju kako ovo nije slika iz nove Deus Ex igre već samo demonstracija mogućnosti Dawn Enginea.

Eidos Montreal također je pojasnio pojam Deus Ex Universe koje je mnoge naveo na vjerovanje da bi sljedeća igra u serijalu mogla biti MMO žanra. Developer je potvrdio kako to ipak neće biti takav slučaj, te da Universe ne označava novu igru nego naziv fikcijskog svijeta koji je podloga za više igara. Drugim riječima, naziv umjesto IP-a, odnosno termina intelektualnog vlasništva. To dakako znači da buduće Deus Ex igre, potvrđeno u planu i razvoju, u konačnici još nisu otkrivene javnosti.

Komentari (1)

  • goldfinger

    05.12.2014 - 13:11

    Finoća,oštrina,prikaz-sve 5….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?