HCL.HR

Novi DLC za Dragon Age: Inquisition završava priču o Inkviziciji

Zoran Žalac 31.08.2015.   •   11 komentara


Sljedeće DLC proširenje za Dragon Age: Inquisition prikazat će događanja nakon kraja priče i zaključiti poglavlje Inkvizicije.

Dragon Age: Inquisition dobio je dva proširenja svoje singleplayer kampanje, a podršku u obliku DLC sadržaja za istu zaključit će uz novu nadogradnju zvanu Trespasser. Dotični će poslužiti kao konačni zaključak priče – prikazat će događaje koji su uslijedili dvije godine nakon završnice u Inquisitionu, te nam, nadamo se, ponuditi neke odgovore vezane uz određeni misterij te završnice.

Trespasser će također označiti kraj Inkvizicije koju svijet više ne treba, ali će igraču omogućiti da „definira svoju ostavštinu“. Logično, za igranje ovog DLC-a prvo će trebati završiti samu igru. Trespasser će biti dostupan od 08.09. po zasad nepoznatoj cijeni. Njegov izlazak popratit će i nova zakrpa za igru koja će, između ostaloga, proširiti garderobu Inkvizitora u njegovim odajama u Skyholdu.

Komentari (11)

  • maxim.x

    31.08.2015 - 12:15

    Nadam se da ce ovaj zavrsetak napraviti kako treba. Presao sam oba prethodna DLC-a i Jaws Of Hakkon je bio ok, dok je Descent unatoc golemom potencijalu Deep Roadsa totalno razocarao. Valjda nece seznuti stvar, jer u zadnje vrijeme BioWare nije poznat po dobrim zavrsecima.

  • hitman92

    31.08.2015 - 15:44

    NEVEZANO ZA TEMU: vodim vec duže vrijeme dilemu i ne mogu saznati koja je razlika izmeđi izdavaca i proizvođaca u video igrama.jasno mi je da proizvođac proizvodi kao što to govori sam rijec,kao i izdavac da izdaje na tržište,ali druga stvar cija je ideja za igru dali proizvođac traži izdavaca,ili je ideja za igru izdavaca koji traži proizvođaca da mu napravi igru pa podjele novac.eto volio bi da mi netko više upucen oda tajnu?

  • Cryster

    31.08.2015 - 16:06

    Nema nikakvog članka za to da su zakazali datum izlaska Uncharted 4 (18.3.16) te Deus Ex Mankind Divided u 2.mjesecu???

  • theth1ef

    @pleto, 31.08.2015 - 17:29

    Imaš forum pa tamo pitaj.

  • Missionary

    @pleto, 01.09.2015 - 21:35

    Ukratko:

    Developer je zasluzan za razvoj igrice dok je publisher zaduzen za distribuciju, marketing itd. Mada cesto publisheri placaju developerima da rade igru i ulazu svoj kapital u razvoj same igre (zato neke igre izađu polu zavrsene jer ih je publisher požurio.) Imaš na netu još bruku detalja.

  • hitman92

    @pleto, 02.09.2015 - 15:53

    hvala ti na odgovoru . svako dobro

  • shadowsc3

    @heredino, 31.08.2015 - 12:23

    Nisam odigrao još ni Jaws ni Descent ali šta su falili u Descentu generalno? Gledao sam početak walkthrougha za taj DLC i činilo se tako moćnim šta žele pokazati… pretpostavljam da nije baš ispalo tako?

  • Commander Shepard

    @heredino, 31.08.2015 - 17:02

    Ja se stvarno nadam da će ovo razriješiti sve sa Solasom, jer je ono u glavnoj igri baš bezveze završilo.

  • maxim.x

    @heredino, 31.08.2015 - 21:03

    Dobro pocne ali kako dalje odmice tako se javljaju neki problemi. Igrajuci ovo nisam dobio osjecaj da su Deep Roads opasno i smrtonosno podrucje gdje smrt vreba na svakom koraku kao u npr. Originsu i dvojci. Druga stvar je da je prica vise manje nebitna za svijet Dragon Agea i zavrsetak samo otvara jos hrpu novih pitanja, a na nista ne daje odgovore. Mozes bez problema preskociti.

  • Ementaler

    @pleto, 31.08.2015 - 16:34

    🙁 Ajmo ispod Dragon Age vijesti pričati o Dragon Ageu. Isto vrijedi i za hitmana gore. Na forumu ćete naći teme za sve što ne vidite u rubrici vijesti pa tamo ostavite post. Vijesti o datumu izlaska tako važnih igara sigurno nećemo propustiti, znate to već valjda.

  • Cryster

    @pleto, 31.08.2015 - 17:37

    Ma znam ali daj ajde pa mogli ste vec napist 3 puta do kad sam ja napisao

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?