HCL.HR

Novi Fatal Frame za Wii U ima prvi trailer, ali ne voli međunarodnu publiku

ToxarE 17.07.2014.   •   5 komentara


Doznali smo ponešto informacija o novoj igri horor serijala Fatal Frame koja je u pripremi za Wii U konzolu, premda nisu sve informacije obećavajuće za publiku van Japana.

Koei Tecmo i Nintendo danas su premijerno prikazali novi nastavak horor serijala Fatal Frame. Igru ne možemo osloviti nazivom jer ga teoretski nema – barem ne za europsko/američko tržište gdje bi se igra prema doslovnom prijevodu zvala Fatal Frame: The Black Haired Shrine Maiden. No – vrlo vjerojatno neće, jer je zapravo upitno hoće li ugledati svjetlo dana izvan Japana gdje izlazi 27. rujna.

Bilo kako bilo, nova „foto-junakinja“ je Kozukata Yuuri, koja dakako ima mogućnost da vidi duhove, ali i nesvakidašnju vještinu da ih vrati u svijet živih na planini Hikamiyama. Dotična planina inače se smatra mjestom smrti i prijelazom između dvaju svjetova. Naravno, ako ste Kozukata Yuuuri, to je ujedno i pravo mjesto da se prošetate u oskudnoj odjevnoj kombinaciji koja bi dušu dala za kišno vrijeme, šumski teren i noćno doba.

Developeri navode kako će ovo biti najveća igra u serijalu do sada. Osnova gameplaya i dalje će biti fotografiranje koje će se sada vršiti Wii U gamepadom. Opet, ako ste u Japanu. Ako niste – možete se slikati.

Komentari (5)

  • Ementaler

    17.07.2014 - 17:28

    Ma izbacit će ovo i izvan Japana. Moraju! 🙁

  • Megakmica

    17.07.2014 - 18:37

    Šteta šta neče za ostale konzole izač.Samo zbog te igre neču kupovat Viju.

  • SNAKE990

    17.07.2014 - 19:54

    Joj pa sto nece za PS3 :/

  • mariocro

    18.07.2014 - 10:21

    Pre dobro 😮

  • T-ReXx

    18.07.2014 - 10:43

    Nisam nikada baš igrao Fatal Frame, ali sam puno čuo o njemu. Još ima i creepypastu. Ali igra se čini cool pa ju moram probati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?