HCL.HR

Novi filmski traileri #15: Marvel doktorirao s čudnim likovima, magija se vraća u London

Zoran Žalac 17.04.2016.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Vijesti iz filmskog svijeta prošloga su tjedna bile itekako uzbudljive, a paralelno s njima i traileri za nove te već najavljene filmove.

strange-doctor

Filmsku industriju u proteklih sedam dana obilježila su dva događaja – dodjele filmskih nagrada MTV-a te CinemaCon konvencija u Las Vegasu. Dodjela nagrada MTV-a donijela nam je nekoliko trailera za zvučne filmske hitove, dok su na CinemaConu uglavnom objavljivane informacije vezane za nove projekte. Doznali smo tako da će Avatar imati još četiri nastavka, da će Ben Affleck režirati zasebni Batman film, da će novi film o Spider-Manu nositi podnaslov Homecoming itd.

No ovdje smo prvenstveno zbog trailera, a najzanimljiviji je imao Marvel sa svojim novim superjunakom zvanim Doctor Strange. Teško je zamisliti da nam je nakon Groota iz Guardiansa i Ant-Mana nešto čudno u Marvelovom univerzumu, no ako ništa – čudno je da je ovo Benedictu Cumberbatchu prva superherojska uloga u Marvelovim filmovima.

Na MTV-jevoj dodjeli nagrada dobili smo prvi trailer za spiritualni prequel Harryja Pottera – Fantastic Beasts and Where to Find Them. Prethodni teaser bio je vrlo dosadan, no u ovome smo traileru vidjeli malo živosti nakon koje vjerujemo da ima nade za ovaj film. Svoju magiju pokazali su i zlikovci Suicide Squada, uz nekoliko kadrova u kojima se pojavio Batman. Nije doduše jasno jesu li ti kadrovi dio glavne radnje ili flashbackovi.

Ostatak trailera najvećim je dijelom dostavio ono što smo već vidjeli. Više ne znam ni koji je ovo Angry Birds trailer po redu, a Nindža Kornjače djeluju jednako kao i svaki film Michaela Baya pa je teško i prepoznati što je tu novo.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • DonMate

    17.04.2016 - 17:21

    Rado ću pogledati Fantastic Beasts and Where to Find Them 🙂 I očekivao sam Colina Farrela u ovakvom filmu 😀

  • Mon@

    17.04.2016 - 18:00

    aaaaahh Suicide Squad <3 <3 😀

  • iGameR

    17.04.2016 - 19:40

    Zapravo, jedva cekam sve ove filmove s ove liste 🙂

  • AnotherTheMM420

    18.04.2016 - 21:22

    Baš šteta što je Michael Bay redatelj TMNT-a,mogao bi biti puno bolji bez njega i Megan Fox.
    Jel zna netko kako se zove ta pjesma u traileru

  • don5pro

    19.04.2016 - 23:05

    Tooo Suicide Squad 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?