HCL.HR

Novi filmski traileri #18: Sva sreća da se morski psi ne drogiraju

Zoran Žalac 08.05.2016.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Najnapetija uzbuđenja u filmskim trailerima proteklog tjedna priuštili su nam jedan morski pas i Pierce Brosnan u ulozi narkomanskog vraga.

the-shallows

Nećemo se lagati – bio je ovo poprilično siromašan i oskudan tjedan za filmske trailere. Došli smo do onog dijela godine kada Hollywoodski spektakli proračunato biraju datume izlaska pred ljetnu sezonu, a filmovi manje produkcije više ciljaju na filmske festivale nego na klasične kino dvorane. Vidljivo je to iz činjenice da imamo svega jednu novu najavu, odnosno premijerni trailer, te niz trailera koji mahom prikazuju prizore koje smo već mogli vidjeti.

Ipak, još otkako je Sharknado zavladao svijetom nismo imali ozbiljan film o morskim psima. To bi se moglo promijeniti uz film The Shallows, čiji se novi trailer istaknuo… velikim morskim psom, da, time se istaknuo.

Nakon što smo se podsjetili koliko su morski psi opasni možemo se samo zahvaliti prirodi i svemiru što te životinje nemaju potrebu za drogiranjem. Jer zastrašujuće je i pomisliti  što bi se dogodilo morskom psu da mu Pierce Brosnan udijeli neku ludu drogu kao što to radi buntovnoj mladeži u filmu Urge.

Ostatak tjedna bio je prilično tipičan za Hollywoodsku kremu – mutanti, mađioničari i neizbježni Ryan Gosling – uskoro u svim kinima blizu Vas!

Označeno sa:

Komentari (4)

  • RedEy3

    08.05.2016 - 19:05

    Ovaj shallow C produkcija, cijeli film vidjeli u traileru, 99% filma ce bit na tom kamenu na koji bi morski pas bez problema mogao skociti da ju uhvati (kad je vec tako zapeo za nju)

    • Alum

      @RedEy3, 09.05.2016 - 04:01

      Meni se film istaknuo sisama I guzicom. Jedino što vrijedi. Nemojte biti butthurt, al guzica je na coveru, nije li?

  • gsnajdar89

    09.05.2016 - 00:24

    nemoj se sramotit…

  • DonMate

    09.05.2016 - 14:20

    Now You See Me 2 se nestrpljivo iščekuje 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?