HCL.HR

Novi filmski traileri # 20: Star Trek Beyond pronašao dobru glazbu, Seala pojeli vukovi

Zoran Žalac 22.05.2016.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Dok se filmska elita naslikava i druži u Cannesu, glavna tema ovotjednih trailera za nadolazeće filmove postala je glazba.

star-trek-beyond

Prošlog tjedna Assassini su nas počastili Kanyeovim božanskim glasom, a prema u zadnjih sedam dana nije bilo sličnog privilegija u ostalim filmskim trailerima, dva najznačajnija svejedno su prošla u znaku glazbe. Novi Star Trek film zvan Beyond tako se iskupio za svoj prošli trailer kojemu su mnogi prigovorili upravo promašen odabir glazbene podloge. Ovoga puta trailer je emotivniji, ali ne srami se ni humorističnih segmenata po kojima je nova generacija Star Trek filmova sada već prepoznatljiva.

U znaku glazbe je i novi trailer za parodiju The Lonely Island ekipe, sada zvanu Popstar (prijašnji naziv bio je Superstar). Prvi trailer bio je urnebesan, a i ovaj se potrudio prikazati budalaštine kojima se jednostavno morate nasmijati. Ako ste se ikada pitali kako je Seal dobio facu kojom je svojevremeno zaveo Heidi Klum, evo odgovora.

Ostatak filmskih trailera nije bio previše uzbudljiv. Ghostbustersice još uvijek muku muče s negodovanjem publike, iako svi znamo da film neće biti odgođen ni izmijenjen zato što ima više negativnih ocjena. Ako ništa, ima manje od novog Call of Dutyja, to mu može biti utjeha.

Označeno sa:

Komentari (3)

  • KhorneFlake

    22.05.2016 - 13:52

    Kako je krenulo Ghostbusters možda dosegne Infinite Warfare. If ju nov vot aj min.

    • Igor Belan

      @KhorneFlake, 22.05.2016 - 14:19

      Ma ljudi što ga hejtaju su malo starija generacija što je odrasla uz prvi Ghostbusters film… pa nemaju vremena, ni interesa da klikaju na dislike baš u tolikoj mjeri kao mahom mlađa ekipa što hejta Infinite Warfare 🙂

  • Bolt25trike

    22.05.2016 - 20:09

    BFG-Big fucking giant

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?