HCL.HR

Novi filmski traileri #21: Više teasera nego novih trailera

Zoran Žalac 29.05.2016.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Hešteg misteriozno i tajnovito bio je u trendu kod prošlotjednih filmskih trailera, ili bolje rečeno teasera s kojima nisu naročito oduševili publiku.

infiltrator

U uzbudljivom filmskom svijetu ovoga tjedna Warcraft je krenuo s prikazivanjem za odabranu publiku. Dojmovi su jako polarizirani, no kako smo još tjedan dana daleko od domaće premijere ovim povodom ipak ćemo se fokusirati na druge nadolazeće filmove. Već drugi tjedan u nizu nemamo mnogo novih najava pa je tjedan bio općenito dosta mlak i prožvakan s materijalima koje smo barem jednom već vidjeli i spominjali.

Ipak, za nekoliko novih najava dobili smo teasere, a najgledaniji među njima svakako je bio onaj za dvjestopedest i treću adaptaciju ljepotice i zvjeri. S tim da sada konačno imamo pravu ljepoticu – samo što ju u prvom videu još nismo ni vidjeli.

U sličnom tonu prošao je i teaser za SF triler Morgan. Ni ondje ne vidimo naslovnu junakinju, ali to je očito i dio trik za izgradnju napetosti pa može proći – pod uvjetom da ju ni preostali traileri ne prikažu. Preostali premijerni trailer podsjeća na situaciju kad vidite zgodnu osobu pa pomislite da je pala s Marsa. U nekim scenarijima to možda nije ni daleko od istine.

Među sljedećim trailerima koji recikliraju otprije prikazane sadržaje ima doista svakakvih filmova, bilo da ste raspjevani, spremni na akciju ili u strahu od klaunova.

Komentari (3)

  • krs_cro

    29.05.2016 - 21:37

    gleda eli roth’s clown filim je 2014 i smeće dosadno

  • goldfinger

    30.05.2016 - 20:28

    The Infiltrator mi izgleda full žestoko…

  • elian walker

    31.05.2016 - 00:03

    ma sing je glavni

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?