HCL.HR

Novi filmski traileri #26: Trollovi ne mogu zaustaviti osjećaj, Sully iz Uncharteda dobiva svoj film

Zoran Žalac 03.07.2016.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Sušni mjesec je iza nas, a ispratili smo ga sadržajnim tjednom za filmske trailere među kojima su se istaknule tri najave.

bleed-for-this

Već nekoliko tjedana za redom kvalitetni filmski traileri dolazili su nam na kapaljku. Ipak, krajem šestog i početkom sedmog mjeseca dočekali smo blago osvježenje. Čak osam trailera zaokupilo nam je pozornost, a tu ne računamo ni trailer za novi Bridget Jones film! Nismo uspjeli uočiti neku zajedničku poveznicu među njima, osim možda činjenice da mladi Miles Teller pred sobom očito ima prijelomnu godinu s dva vrlo obećavajuća filma.

Najviše internetskog buzza pokupio je još jedan trailer za nadolazeći Star Trek Beyond, više zbog samog soundtracka negoli onoga što je imao za prikazati. Ekskluzivno je tako donio novu Rihanninu pjesmu, Sledgehammer, za koju se još uvijek ne možemo odlučiti odgovara li filmu. U bilo kojem slučaju, trailer je kvalitetniji nego sam spot za pjesmu jer u njemu barem nećete vidjeti čudnu Rihannu bez obrva.

U tjednoj dozi nadolazećih filmova rađenih po stvarnim događajima izdvojila su se dva uratka motivirajućih priča. Bleed for This obećava nam inspirirajuću sportsku priču za koju se nadamo da nećemo cmizdriti kao na Djevojku od milijun dolara. A kad smo već kod Clinta Eastwooda, njegov novi film je Sully u kojemu nas Tom Hanks neodoljivo podsjeća na istoimenog lika iz Uncharted igara.

U preostalim trailerima ovoga tjedna James Franco i Bryan Cranston su savršeno oprečni tandem, Justin Timberlake se priprema za trollanje, a kapetan Kirk ima viziju alternativnog scenarija koji bi mu se dogodio da nije odletio u svemir.

Komentari (3)

  • ck7

    03.07.2016 - 21:55

    Da vam pomognem…pjesma paše sve dok ona ne počne pjevati…ubila trailer svojim kreštanjem.

    • Alkaram

      @ck7, 04.07.2016 - 00:19

      bas to odpjevala ju je ko moja keva pod tusem ponedjeljkom ujutro 😛

  • Trevor

    04.07.2016 - 08:33

    war dogs, bleed for this i sully me najviše zanima. zadnja 2 će biti oscar worthy

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?