HCL.HR

Novi filmski traileri #33: Neke je susjede bolje ne izazivati

Zoran Žalac 21.08.2016.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Sušan i sparan tjedan za filmske trailere obilježio je netipičan triler koji polazi od činjenice da susjedi uvijek imaju misteriozne stvari u svojim podrumima.

goodneighbor

Tjedan iza nas bio je iznimno prometan za HCL redakciju – jedni su prehodali pozamašnu kilometražu obilazeći Gamescom, a drugi su konačno ustali sa stražnjice i prešli na tipkanje u stajaćem položaju. Doduše, prometno nije bilo u svijetu filma, čija se industrija u drugoj polovici ovog mjeseca malo ulijenila po pitanju filmskih trailera.

To je ujedno i objašnjenje zašto je najuzbudljiviji trailer pripao trileru The Good Neighboor koji i ne izgleda kao film značajnije produkcije. Ipak, njegova stereotipna premisa barem za sada djeluje interesantno, a što god da misteriozni starac čuva u svom podrumu – ne može biti dosadnije od onoga što se nalazi u centru galaksije No Man’s Skyja.

Ostatak trailera rezerviran je za filmove čije smo materijale već prenosili. Arrival je nakon prošlotjednog teasera brzo prikazao daleko više nego što bi se od prvog trailera očekivalo, a slično se može reći i za trailer filma Hands of Stone koji se eksploatacijom seksa i golotinje pokušao probiti u prvi plan.

Komentari (1)

  • Solokow

    22.08.2016 - 15:44

    Paul Sheldon kao Annie Wilkes, prodano !
    Usher kao Suger Ray -.-” sačuvaj me…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?