HCL.HR

Novi filmski traileri #4: Tjedan animiranih filmova, Justin Timberlake je trol

Zoran Žalac 30.01.2016.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Hollywood se u proteklom tjednu sinkronizirao te u prvi red stavio animirane filmove, predvođene Angry Birdsima.

angrybirdsmovie

Nakon što su se početkom mjeseca filmske kuće ispucale s trailerima za akcijske filmove i kojekakve SF spektakle, red je očito došao na animirane filmove. Tjedan iza nas tako su obilježile najave Angry Birds filma, Dreamworksovih Trolova i Disneyjeve Zootopije, a na temelju toga netko je zapravo licencirao Pit Bullovu pjesmu, a da to nije film iz serijala „Brzi i žestoki“.

O ljutitim ptičicama već smo ranije pisali – začudo izgledaju dosta humoristično, a čak se nastoje i držati originalnog predloška koliko god je to moguće s obzirom da je predložak bezumna 2D aplikacija u kojoj fizika ima veću ulogu od same priče.

Ostatak animiranih filmova osobno mi ne izgleda tako smiješno, ali možda sam samo zapao u godine kada mi ovakve stvari nisu zabavne ako nemam klince koje ću voditi u kino.

Na ozbiljniju notu, igrani filmovi ovoga tjedna nisu pokazali mnogo toga. Keifer Sutherland nakon angažmana u MGS-u 5 ugrabio je prilično interesantnu ulogu odmetnutog kauboja, a Kevin Spacey je nakon Call of Dutyja postao… mačka?

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?