HCL.HR

Novi filmski traileri #53: Drugo lice američkog sustava pravde

Zoran Žalac 15.01.2017.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Među istaknutim ovotjednim trailerima razdijelile su se teme netipičnih američkih policijskih snaga te mladeži s nadnaravnim moćima.

chips trailer

Samo je pitanje vremena kada će nekome u Hollywoodu biti odobreno da pokuša ponovno oživjeti kultni serijal Policijske akademije. Dogodilo bi se to vjerojatno i ranije da žanr humorističnih filmova o policajcima nema slične uratke koji izlaze svako malo. Jump Street ekipa dobrano se našalila predviđajući nastavke za svoj serijal, no to očito nije obeshrabrilo ostale producente da odobre film kao što je nadolazeći Chips. Možda ste tu priču na filmu vidjeli već stotinu puta, ali dobra strana trailera u ovom slučaju je što vam pokaže najsmiješnije dijelove filma bez da ga morate cijelog presjedati.

Policijskom tematikom bavi se i film Sleepless kojemu je izlazak u kina pomaknut za punih mjesec dana kako bi dobio veću pozornost u ne toliko natrpanom mjesecu. Nažalost, čini se kako mu to baš i nije pomoglo. Premda po traileru izgleda kao solidan film, po prvim reakcijama ni kritika ni gledatelji nisu baš oduševljeni njime.

Evo i filma za kojega ne trebate u kino. iBoy stiže na Netflix 27. 01. i definitivno ne izgleda kao film niže produkcije, što biste možda očekivali od uratka koji ne ide u kino. Naravno, kao i većina današnjih filmova, i ovo je adaptacija književnog dijela, a hoće li adaptacija biti dostojna kvalitete originalnog predloška vidjet ćemo krajem mjeseca.

Naposljetku, tu je i Sleight koji isto tako ne djeluje kao film niže produkcije, ali ga se očito nije uspjelo progurati do većih filmskih kuća kada ga distribuira WWE Studios, podružnica organizacije profesionalnog hrvanja. Sleight će ipak završiti u kinima u četvrtom mjesecu ove godine.

Komentari (4)

  • karlod1997

    15.01.2017 - 18:03

    Po pitanju američkih policijskih komedija sam skeptičan, jer su takvi filmovi većinom smeće, ali dajmo šansu i ovima…Sleight pari zanimljiv, ali podsjeća na tipičnu patetičnu priču američkih tinejđera, ali prema pročitanim recenzijama fabula ipak seže malo dalje od tipa koji pomoću izvođenjem trikova po ulicama LA i sitniša koji zaradi brine za svoju sestru, nakon smrti njihove majke, te fabula u filmu ulazi do tamnijih slojeva društva, mafije … da sad ne otkriva ovo je otprilike najava filma za naše područje, tako da mislim da filmu triba dat šansu bez obzira šta je film niže produkcije. Pozz

    • DjokaBA

      @karlod1997, 16.01.2017 - 11:07

      Gledaj Super Troopers, odlicna komedija sa policajcima u glavnoj ulozi.

    • karlod1997

      @DjokaBA, 16.01.2017 - 12:51

      Znan za Super Trooperse, dobra komedija

  • Eldar Tutnić

    15.01.2017 - 20:27

    Kad sam vidio Thumbnail za iBOY odmah me spuca ona GOT nostalgija, jedva čekam new season.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?