HCL.HR

Novi filmski traileri #6: Spektakl do spektakla

Zoran Žalac 13.02.2016.   •   4 komentara


Američki Super Bowl donio nam je nekoliko atraktivnih trailera i TV spotova, no pravu atrakciju ovoga su tjedna predstavljali filmovi koji nisu imali skupo plaćene trailere.

Batman-v-Superman

Nakon uspavanog početka filmske godine konačno nam kreću dolaziti prvi zvučniji filmski hitovi. Deadpool je svratio u kina ovoga tjedna, a nadolazeće proljeće definitivno će biti u znaku Batmana i Supermana, X-Mena i Kapetana Amerike. Upravo su ti filmovi bili u centru pozornosti tijekom poluvremena američkog Super Bowla, no ondje su dobili tek kraće TV spotove, a ne pune trailere.

Ipak, Batman v. Superman: Dawn of Justice istog je tjedna lansirao svoj zadnji trailer, o kojemu smo vam već pisali pa nemamo što komentirati osim da ga svakako pogledate ako još niste.

Osobno najdraži trailer ipak mi je bio onaj za niskobudžetni akcijski film Hardcore Henry koji je nama gamerima dosta blizak po tematici, ali prvenstveno po pogledu na akciju iz prvog lica.

Veliki skupi trailer imala je nova Knjiga o džungli, koja od prave džungle nema ni dž, no to je danas valjda u modi. Nijedna životinja nije propatila pri snimanja ovoga filma.

Ostatak trailera između ostaloga donosi povratak humorističnog Sache Barona Cohena, kao i prvi prikaz priče o kontroverznom biciklistu Lanceu Armstrongu.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Vejn

    13.02.2016 - 18:32

    Henry Cavill ce da pokida jos jednom….

  • AnotherTheMM420

    14.02.2016 - 18:15

    Civil War All The Way

  • Lazy

    15.02.2016 - 15:58

    Ako Bog da, DC će izdominirat ovu godinu!

  • Billy _the _kid

    15.02.2016 - 22:22

    Civil war!!! Jeste li samo vidjeli tu scenu sa satom??

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?