HCL.HR

Novi filmski traileri #69: Blade Runner 2049 očarao bez konkurencije

Zoran Žalac 14.05.2017.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Prošlotjedni traileri neće vas još neko vrijeme potjerati u kina, ali bi vas mogli dodatno zaintrigirati za nove doze znanstvene fantastike, akcije i horora.

blade-runner-2049

Najistaknutiji trailer proteklih sedam dana već smo vam prenijeli u zasebnoj objavi. Ipak, foršpan za Blade Runner 2049 definitivno vrijedi pogledati najmanje dva puta – uvjereni smo da bi redatelj Dennis Villeneuve savjetovao isto. Ako ništa, primijetite još jednom o kakvim se tu fascinantnim filmskim slikama radi. A ako još niste pogledali trailer – što čekate, plafon da padne?

Traileri koje smo dobili u ostatku tjedna većinom su ponavljanje gradiva, odnosno prikazi filmova koji su već ranije najavljeni. Wonder Woman je na pragu dolaska u kina pa je ovo valjda zadnji trailer koji će dobiti (a i ovo je već četvrti, što je previše). Netflixov War Machine je još bliži izlasku – stiže već 26. ovog mjeseca, a za horor priču Stevena Kinga ipak se stignete pripremiti još tri i pol mjeseca.

Komentari (3)

  • Artyom

    14.05.2017 - 21:27

    Šteta zbog ove pederkaste glazbe u finalnom Wonder Woman traileru. Jer remix Hans Zimerove teme is BvS filma kojeg koriste u TV spotovima zvuči 100 000 puta bolje.

  • DjokaBA

    15.05.2017 - 00:34

    Blade Runner pokidaooooooo !! Kako bih voleo da ovaj film bude dobar..

  • esse

    15.05.2017 - 15:19

    ili je ovdje sve mlada publika ili niko ne voli dobar horor? it ljudi .. srao u gace od njega ko klinac ,. mjesecima na wc sam nisam smio ..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?