HCL.HR

Novi filmski traileri #79: Pripremite kokice, ima ih poprilično

Zoran Žalac 23.07.2017.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Zahvaljujući Comic-Con sajmu u proteklom tjednu dobili smo hrpu novih trailera za vruće filmove, primarno superherojske i SF tematike.

justice-league

Kako sam proteklih tjedana i najavljivao, vrijedilo je pretrpjeti malu sušu u svijetu filma da bismo povodom Comic-Con sajma u San Diegu dočekali hrpu zanimljivih trailera. Da, znam da je procurio prošlotjedni prikaz Avengers: Infinity Wara, ali ovdje se fokusiramo na službeno lansirane trailere. Srećom, imamo ih preko nekoliko, uključujući nove trailere za trećeg Thora i Justice League, kao i neke sasvim nove filmove poput Ready, Player One i opaki Jigsaw.

Nijedan trailer ne bih posebno izdvajao ni prozivao, vrijedi jednostavno uživati u ovoj prigodi. Zato se dobro smjestite i pogledajte što nam sve uskoro slijeće u kina.

Komentari (4)

  • TeroXCro

    24.07.2017 - 01:00

    Jel to glas od proklete glados.Now this gonna be gudd.

  • Juventino

    24.07.2017 - 11:27

    Od 9 trailera 3 nisu nastavci 🙂

  • fpapac

    24.07.2017 - 12:36

    Glupo je komentirat film preko trailera jer trailer uvijek izgleda dobro, ali me isto justice leauge podsjeca vise na BvS nego na WW, a WW je ipak imo bolje ocjene kriticara iako se meni i nije pretjerano svidio. Thor bi trebao bit dobar, a za ovo ostalo nikad ne znas.

  • stex13

    26.07.2017 - 10:17

    od suicude sqad-a nisam pogledao niti jedan trailer za bilo koji film i moram vam priznati u svakom sam uzivao 1000 puta vise. probajt3le i vi! 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?