HCL.HR

Novi Gears of War je prequel podnaslova Judgment, rade ga kreatori Bulletstorma

Duje Kozomara 02.06.2012.   •   3 komentara


Nismo morali čekati do ponedjeljka za više informacija o novom Gears of War naslovu. Gears of War: Judgment puno mu je ime i uistinu je prequel kako se pretpostavljalo.

Sjećate se jako zabavnog FPS-a Bulletstorm koji nas je prije nešto više od godinu dana nagrađivao za kreativna i brutalna ubojstva? Razvojni studio koji je napravio tu igru, poljski tim People Can Fly, zadužen je za izradu novog dijela Gears of War franšize, potvrdio je Epic Gamesov predsjednik Mike Capps.

Igra će nositi ime Gears of War: Judgment, a dvije naslovnice srpanjskog izdanja magazina Game Informer otkrivaju kako će u glavnim ulogama biti poznati nam Damon Baird te Augustus “Cole Train” Cole. Kao što se pretpostavljalo, riječ je o prequelu čija će radnja biti smještena nekih 14 godina prije prve Gears igre.

Baird, Cole, Garron te Sofia čine Kilo Squad koji je optužen za veleizdaju, a vjerujemo kako ćemo u ponedjeljak na Microsoftovoj E3 konferenciji doznati više detalja o priči te novim likovima. E3 možete pratiti zajedno s nama u našem friško otvorenom podforumu za kul ljude.

FORUM: E3 2012 – posebni podforum

Komentari (3)

  • Daky101

    02.06.2012 - 14:07

    GOW + kreatori Bulletstorma = WIN

  • vojnovic4

    02.06.2012 - 14:36

    uuuu ovo ce bit dobroo

  • MarkoUntitled

    02.06.2012 - 20:29

    Bulletstorm je nažalost propao a bio je stvarno odlična igra. To samo dokazuje koliko je industrija u kurcu. Nadam se da će ovo bolje proć (vjerovatno hoće jer je GoW.)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?