HCL.HR

Novi Hearthstone kup na ESL-u čeka prijave igrača iz regije

Igor Belan 15.09.2016.   •   5 komentara   •   Esport, HCL objave


Dolazite iz neke od zemalja ESL Adria regije? Igrate Hearthstone? Pridružite nam se na novom Adria Open kupu ove subote i testirajte svoje najbolje deckove protiv drugih igrača iz naše regije!

esl-adria-open-hs2

Jeste za malo virtualnog kartanja s likovima iz Warcraft univerzuma? Glupo pitanje, naravno da jeste. Pozivamo vas sve da se i ovog vikenda dođete natjecati na našem novom Hearthstone Adria Openu online putem ESL-a. Vrijeme početka bit će standardno u subotu u 13 sati, a riječ je o našem 61. po redu online turniru za sve Blizzardove kartaše iz regije. Da, to znači da su pozvani doslovno svi igrači iz regije koji igraju i prate Hearthstone te žele okušati svoje nove deckove protiv stvarnih igrača.

Za ESL Adria eventove, svi sudionici trebaju biti prisutni na IRC kanalu kupa radi lakše koordinacije između admina i igrača kao i igrača međusobno.

A KAKO SE PRIJAVIM?

Bez brige, jednostavno je. Jedini uvjet je da igrate Hearthstone i dolazite iz neke od zemalja ESL Adria regije, a to su Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija. Za prijavu smo kliknite ovdje i pratite upute s desne strane pod ‘Sign up’. Ako negdje zapnete, slobodno nas pitajte što vas muči u komentarima ovog članka ili na našem HS kutku na forumu.

Nakon prijave, igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu, a check-in link postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Komentari (5)

  • bert_raccoon

    15.09.2016 - 18:32

    Molim Vas da ovu obavijest stavite u subotu ujutro na portal na vrh jer sam se zadnju subotu tek oko 15 sati sjetio na turnir.

    • Igor Belan

      @bert_raccoon, 15.09.2016 - 20:01

      A čuj, imamo četiri turnira u subotu iz različitih igara – ne možemo baš sve istaknuti na naslovnici… i to baš na dan održavanja 🙂 Plus, svake subote se održava u isto vrijeme, a i bilo bi sjajno da nam se ne prijavljujete baš u zadnji čas 🙂 Možda da si na mobitel nabaciš neki podsjetnik? 🙂

    • bert_raccoon

      @Igor Belan, 15.09.2016 - 20:28

      Baš sam o tome razmišljao.
      Ajde bar da probam ovaj vikend kako je to sudjelovati na turniru.
      Sigurno ću izgubiti odmah u 1. kolu, ali hej – bitno je sudjelovati.

    • Chux

      @bert_raccoon, 16.09.2016 - 00:31

      Nema veze, pošto se igra SWISS format, imaš garantirano 4-5 kola za odigrat uvijek 🙂 Nema ispadanja

    • bert_raccoon

      @Chux, 17.09.2016 - 15:00

      Samo da javim – osvojio sam 9. mjesto na turniru!
      Ludilo brate!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?