HCL.HR

Novi Hearthstone turnir za sve igrače iz regije i Fireside event u Zagrebu 

Igor Belan 05.05.2016.   •   0 komentara


I ovog vikenda dođite se natjecati na našem Hearthstone Adria Openu online putem ESL-a, a sljedeći vikend navratite u Zagreb na Fireside Gathering u sklopu velikog HCT turnira.

esl-adria-open-hs2

Kao i svakog vikenda unazad posljednjih nekoliko mjeseci, ove subote u 13 sati početi će naš novi Hearthstone Adria Open na ESL-u Adria. Riječ je o našem 47. po redu online turniru za sve Blizzardove kartaše iz regije, što znači da su pozvani doslovno svi igrači iz regije koji igraju i prate Hearthstone i žele okušati svoje nove deckove protiv stvarnih igrača iz naše regije.

Igrat će se po Standard formatu, a prijave su otvorene sve do pola sata prije samog početka turnira.

KAKO SE PRIJAVIM?

Bez brige, jednostavno je. Jedini uvjet je da igrate Hearthstone i dolazite iz neke od zemalja ESL Adria regije (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija). Za prijavu smo kliknite ovdje i pratite upute s desne strane pod ‘Sign up’. Ako negdje zapnete, slobodno nas pitajte što vas muči u komentarima ovog članka.

Nakon prijave, igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu, a check-in link postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili. Igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici skupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale koje se održava na kraju mjeseca. Sve jasno? Pripremite te deckove i sretno na natjecanju!

DOĐITE NA FIRESIDE TURNIRE U ZAGREBU

Kao što ste vjerojatno već čuli ako pratite Hearthstone scenu u regiji, od 13. do 15.05. u Zagrebu ćemo pomoći organizirati prvi regionalni Hearthstone Championship Tour event gdje ćete moći popratiti vrhunska natjecanja nekih od najboljih igrača iz naše regije i Europe. Bit će to trodnevna proslava Hearthstonea službeno podržana od strane Blizzarda pa se nadamo da razumijete što ćemo taj vikend preskočiti standardni Hearthstone Adria Open turnir na ESL-u.

No to ne znači da se tog vikenda nećete imati gdje natjecati s ekipom iz regije. Osim samog Toura, na tom velikom eventu u Zagrebu održat ćemo i nekoliko Fireside turnira na koje ste apsolutno svi dobrodošli. Vidimo se tamo!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?