HCL.HR

Novi horor Pamela izgleda bolje nego biste očekivali

Zoran Žalac 07.03.2015.   •   4 komentara


Ako Alien: Isolation zbog retro tehnologije nije bio vaš đir, možda vam se svidi Pamela – nova horor igra koja je inspirirana Mirror’s Edge i Mass Effect naslovima.

Nezavisni tim NVYVE Studios otkrio je svoj debitantski naslov, survival horor avanturu zvanu Pamela. Riječ je o igri koju pokreće zadnja verzija Unity pokretača, odnosno o naslovu inspiriranom Mass Effectom i Mirror’s Edgeom. Pitate se kakve oni imaju veze s horor elementom? S hororom kao takvim nemaju, ali kao što ćete vidjeti iz priloženog trailera – vizualni aspekt igre definitivno nosi određene sličnosti s navedenim naslovima.

Pamela je inače naziv umjetne inteligencije u futurističkoj otočnoj koloniji zvanoj Eden. Naravno, i taj „Raj“ zahvatile su neprilike pa su ljudi ondje zaraženi bolešću koja im ubrzava rast kostiju. Ta neugodna spoznaja uzrok je kaosa u kojemu svatko nastoji sačuvati živu glavu. Stvar je u tome da je „Pamela“ spojena na svakog člana te zajednice, pa kad se njemu nešto dogodi to se odrazi i na sam svijet.

Igra je tek četiri mjeseca u razvoju i još će proći neko vrijeme dok 2016. ne ugleda svjetlo dana. Developeri joj u međuvremenu planiraju dodati niz novih mehanika, uključujući i kooperativni mod, no koliko će toga na kraju biti ostvareno vidjet ćemo u nekoj skorijoj budućnosti.

Komentari (4)

  • Orionis

    07.03.2015 - 19:35

    Nisam fan ovakvih igara al ova mi se cini fora nekako. Vidjet cemo kako ce izgledati na kraju 🙂

  • HighCro

    07.03.2015 - 19:38

    grafika je fenomenalna

  • goldfinger

    08.03.2015 - 08:17

    Čak i ne izgleda loše…

  • Adam Jensen

    08.03.2015 - 17:29

    Čini se zanimljivo ali mi uopće ne izgleda kao neki horror

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?