HCL.HR

Novi imidž Obscurea u 2.5D rebootu

Renato Pedišić 08.02.2013.   •   2 komentara


Prosječni horor serijal ObsCure, koji se prvi puta pojavio 2004. godine, dobiva novi imidž u režiji novog proizvođača koji ga smješta u šaroliki 2.5D svijet.

Horor igre iz serijala ObsCure nisu se baš proslavile na prošloj generaciji konzola sa svojim naivnim “studenti ubijaju čudovišta” pričama, a ni sama razina kvalitete tih igara nije pripomogla da steknu svjetski uspjeh što je napokon rezultiralo time da je developer Hydravision Entertainment zatvorio svoja vrata u rujnu prošle godine.

No, ono što Hydravision nije uspio postići namjerava učiniti novi studio imena Mighty Rocket koji potpunom promjenom imidža serijala želi privući širu publiku. Tako će nova igra u serijalu, jednostavno nazvana Obscure, biti 2.5D mješavina žanrova koja glavne adute vidi u šarolikosti, humoru i zabavi.

Obscure će potvrđeno podržavati kooperativnu igru koja će vas staviti u cipele jednog od četiri protagonista od kojih svaki ima svoje posebne sposobnosti za borbu s mrskim čudovištima raznolikih boja i oblika. Combo napadima stječu se nove sposobnosti koje će dobro doći uz najavljeni široki arsenal oružja pri osvajanju globalne ljestvice najboljih igrača.

Sve će se to odvijati na PC-u, PlayStationu 3 ili Xboxu 360 na koje igra stiže već ovoga proljeća.

Komentari (2)

  • adycro

    08.02.2013 - 15:44

    Stari naslovi Obscure a..po meni nisu bili toliko losi da nisu mogli dobiti bar jos jedan novogeneracijski nastavak.
    Da su se mozda malo ozbiljnije primili posla s horror Obscure serijalom moglo je to ozbiljnije i izgledati nasuprot students and monsters.
    Ovo je zabavna platformerska avantura…zabavna ali da ce im donjeti neki uspjeh cisto sumljam i da ce nesto ozbiljnije na ovome zaradit.

  • PugynhoAlmeira

    08.02.2013 - 19:09

    ma onaj obscure na psp-u mi je bio super, ovo mi je bezveze……..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?