HCL.HR

Novi Kingdom Hearts 3 trailer tjera na opći delirij

Žarko Ćurić 16.06.2015.   •   2 komentara


Za vrijeme Square Enixove E3 konferencije prikazan je trailer za Kingdom Hearts 3; Pegasus, Keyblade u obliku pištolja i svijet Tangleda samo je dio razloga koji nas je tjerao da bacamo novac na ekran.

Square Enix je obradovao sve fanove Kingdom Hearts serijala tijekom svoje E3 konferencije objavom najnovijeg trailera za treći numerirani nastavak ovog popularnog akcijskog RPG-a. U nešto manje od tri minute vidjeli smo neke nove borbene poteze poput prizivanja Pegasusa iz Herkules crtića te korištenje Keybladea kao pištolja kroz šareni novi svijet.

O samoj priči nismo saznali puno, no Xenahort i Eraqus, dva lika koja uz partiju šaha razgovaraju na početku videa, prisjetili su nas na Keyblade War koji se odvijao prije radnje serijala.

Potvrđen je i novi svijet koji ćemo posjetiti; u pitanju je svijet iz filma Tangled, u našim kinima prikazivan pod nazivom Vrlo zapetljana priča. Nećemo puno o ovom vrlo zapetljanom prijevodu naziva filma, ostavljamo vas da pogledate novi trailer ispod.

Kingdom Hearts 3 još nema određen ni okviran datum izlaska, no poznato je da stiže na PlayStation 4 i Xbox One.

Komentari (2)

  • lepiakadodo

    17.06.2015 - 02:30

    Nakon svih onih hiperrealisticnih grafika i slicno, tako je lijepo odmorit oci na ovoj crtanoj igri. Prije su sve igre bile takve (crash, spyro, sly, r&c…), a danas osim par remake igara, skoro pa nista. A da vrijedi.

  • Gvags

    17.06.2015 - 05:49

    Molim jedan kingdom hearts za pc…xd

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?