HCL.HR

Novi League of Legends Adria Open čeka vaše prijave

Igor Belan 28.10.2015.   •   2 komentara


Zbog finala Svjetskog prvenstva u LoL-u naš novi ESL Adria Open kup održat će se u nedjelju, umjesto subote, ali nagradni fond je isti – 250 eura u Riot Pointsima!

Prošli tjedan odigrane su finalne League of Legends kvalifikacije za grupni dio SEE Championshipa u ESL Adria sekciji, čime smo dobili dva najbolja tima koji će predstavljati našu regiju na velikom, 2500 eura vrijednom finalu natjecanja u Budimpešti.

U finalne kvalifikacije Adria sekcije su se plasirala četiri hrvatska, tri srpska i jedan tim s Kosova, a na kraju su se za mjesto u SEE Championshipu izborili hrvatski timovi ACERTAS GAMING i Best Duo Brasil. Želimo im puno sreće na ovom prestižnom turniru!

I dok se radujemo vidjeti kako će se naši momci boriti s ostatkom timova iz Jugoistočne Europe SEE Championshipa, vrijeme je da najavimo novi LoL Adria Open kup koji i ovog tjedna organiziramo na ESL-u.

Novi LoL Adria Open održat će se u nedjelju 01.11. u 14 sati. Kao što znate, inače te kupove održavamo svake subote, no odlučili smo se prebaciti ovaj na nedjelju zbog finala Svjetskog prvenstva u LoL-u.

I ovaj put ćemo imati live stream kupa na našem ESL Adria Twitch kanalu pa ne zaboravite prebaciti na isti u nedjelju oko 14 sati. Pogotovo jer će prijenos uživo na našem kanalu ovaj put odraditi Sa1na, bivši pro igrač LoL-a koji je sada u potpunosti posvećen streamingu i možete ga inače pratiti na njegovom Twitch kanalu.

Za prijavu na novi kup samo kliknite ovdje i pratite ‘Sign up’ upute s desne strane. Ako negdje zapnete slobodno nas pitajte što vas muči ispod u komentarima i navratite u naš League of Legends podforum.

Komentari (2)

  • zolmajstor

    28.10.2015 - 17:36

    Ispravite datum iz 1.10. u 1.11.

    • Ementaler

      @zolmajstor, 28.10.2015 - 18:12

      GG, omaklo se malo – predugo smo u 10. mjesecu 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?