HCL.HR

Novi League of Legends igrači će dobiti statičnu listu championa za prvih nekoliko levela

Renato Pedišić 17.01.2014.   •   4 komentara


Novi update za League of Legends donijet će statičnu listu besplatnih championa za igrače početnike kako bi im bilo lakše započeti igru i naučiti osnove funkcioniranja ovog MOBA naslova.

Nedavno objavljene informacije o jučer implementiranoj 4.1 zakrpi za League of Legends uz standardne popravke i balansiranje objašnjavaju kako će taj MOBA naslov u bliskoj budućnosti doživjeti značajne izmjene na polju pristupačnosti novim igračima.

Naime, cilj Riot Gamesa je olakšati igru početnicima kroz uvođenje statične liste besplatnih championa s kojima je provjereno lako igrati, a koji bi nove igrače trebali bezbolno uvesti u svijet League of Legendsa.

Chris Tom, voditelj Riotovih odnosa s igračima, ovim je povodom izjavio: “Naš je cilj unaprijediti način na koji igrači uče igrati League of Legends kada prvi put započnu. Ovi su championi izabrani zato što je lako naučiti kako igrati s njima i zbog užitka igranja koji većina novih igrača dobije kada ih koristi”.

Nakon tih prvih nekoliko levela, lista besplatnih championa će se vratiti u normalnu rotaciju, tako da se novi igrači ne trebaju bojati da će ostati zakinuti za iskustvo igranja s bilo kojim od 117 likova u League of Legendsu.

Još uvijek nije objavljeno o kojim se to točno championima za početnike radi, niti kada će točno ove promjene biti implementirane, ali ako želite započeti igrati League of Legends, stručne upute možete uvijek potražiti gledajući naš serijal videa League of Shazaam. Prva od četiri do sada objavljene epizode nalazi se u nastavku pa bacite oko i naučite ponešto o tom magičnom svijetu farmanja, gankanja, carryjanja i sličnih riječi koje obični smrtnici, kao što je autor ove vijesti, u potpunosti ne razumiju.

Komentari (4)

  • Andjo

    17.01.2014 - 14:02

    Pametan potez. Daleko se je lakse snaci na pocetku, kad tek krenete igrati sa champovima poput Ashe, Garena, Annie, Yi-a i sl. nego kad se nadjete u situaciji gdje su u besplatnoj rotaciji malo kompliciraniji champovi poput Lee-a, Syndre, Ezreala, Elise itd…
    Naravno pricam gluposti, ali vjerujem kako ce se dodati champovi sa manjom tezinom poput ovih koje sam naveo.

  • SonnYYY

    17.01.2014 - 15:53

    Kad će novi League of Shazaam ? Prijašnji 4 videa su bili super.

  • Me666

    @Maximum, 17.01.2014 - 16:08
  • armin221186

    @Maximum, 17.01.2014 - 18:33

    igrajte Adc, nikad nisam bio dobar u tome,

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?