HCL.HR

Novi League of Legends turnir za ekipe iz regije, prijavite svoj tim

Filip Marić 16.06.2016.   •   0 komentara


Vrijeme je za sljedeći LoL Adria Open turnir za sve zainteresirane ekipe iz regije – prijavite svoj tim i zaigrajte protiv regionalnih igrača ove subote na ESL-u uz live stream i komentare našeg Sa1ne.

esl-adria-open-LOL3

Drugi po redu LoL Adria Open u šestom mjesecu je završio, a kup je po drugi pute uspio osvojiti srpski tim Imperial Gaming. Čestitke! Ostaje nam samo za vidjeti hoće li svoju dominaciju uspjeti održati i kroz zadnja dva kupa te na mjesečnom finalu.

Predzadnji kvalifikacijski turnir za mjesečno finale (koji također sadrži vrijedne Riot Points nagrade) će se održati već ove subote, 18.06., u 14 sati po našem vremenu. Prijave su besplatne i otvorene su za sve igrače koji žive u našoj Adria regiji koja obuhvaća sve zemlje bivše Jugoslavije i susjednu nam Albaniju.

Napominjemo još jedanput kako se svi naši ESL turniri igraju isključivo online i besplatni su, osim ako ne piše drugačije (što se događa vrlo rijetko)

Kako bi nastupili na turniru, igrači iz vašeg tima se moraju prijaviti na slijedeća dva linka:

LINK #1: ESL prijava
LINK #2: Riot events prijava

LIVE STREAM NATJECANJA

Kao i obično, najzanimljivije mečeve ovog turnira ćemo popratiti i sa prijenosom uživo putem našeg ESL Twitch kanala, gdje će za vas komentirati naš iskusni komentator Sa1na.

Stream počinje oko 16 sati na Twitch.tv/ESL_Adria kanalu – dođite, popratite natjecanje i ostavite koji komentar u chatu.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?