HCL.HR

Novi Legend of Zelda naslov u prvom licu?

Zoran Žalac 18.05.2009.   •   1 komentara


Shigeru Miyamoto nedavno je izjavio kako bi sljedeća Legend of Zelda igra mogla donijeti perspektivu iz prvog lica, što bi bila oveća promjena u serijalu.

Već se duže vremena lome koplja oko novog Legend of Zelda naslova za Nintendo Wii konzolu, iako sama igra još nije niti najavljena, a nakon ove vijesti ista koplja lomit će se još više. Naime, Shigeru Miyamoto nedavno je izjavio kako bi sljedeća Zelda igra mogla donijeti perspektivu iz prvog lica, što bi bila oveća promjena u serijalu. Pravdajući se da je uvođenje prvog lica u igru prirodniji i ugodniji način stapanja s atmosferom igre, Miyamoto tvrdi da je ova ideja bila razmatrana još i za igru The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Hoće li se priče o Zeldi u prvom licu uistinu ostvariti – ostaje nam za vidjeti, no sigurni smo da će fanovi nakon prve objave pustiti pokoju suzu, baš kao i kad je Twilight Princess davne 2004. godine prebacio serijal u 3D. A hoće li te suzice biti radosne ili žalosne, presudit će pitanje ukusa.

Komentari (1)

  • Ementaler

    21.05.2009 - 13:04

    Malo mi je mindfuck zamišljati Zeldu u FPS svijetu… i sa nekom uber modernom grafikom kakva će vjerojatno biti ako se prebaci u FP…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?