HCL.HR

Novi likovi za Overwatch neće dolaziti grupno

Zoran Žalac 08.06.2016.   •   2 komentara


Blizzard si još nije jasno definirao kako će teći razvoj naknadnih sadržaja za uspješni Overwatch, no otkrili su nam neke smjernice kojima će se voditi pri istome.

OVERWATCH-2-video

Dobra vijest za ljubitelje Overwatcha je svakako to što će svi dodatni sadržaji koji budu lansirani za igru biti besplatni. Međutim, manje vesela vijest je ta što Blizzard još nije izašao u javnost s planom naknadnog sadržaja tako da ne znamo kada on dolazi i što bi zapravo trebao predstavljati. Jedino što znamo jest da kompetitivni ranked mod stiže krajem ovog mjeseca.

Ipak, otprije znamo da će Play of the Game sustav dobiti neka poboljšanja, a danas saznajemo da će među njima biti i „filmski“ prikaz postignuća – s novim kutovima kamere. Na tu ćemo promjenu morati pričekati do daljnjega, ali i na hrpu novih likova, odnosno heroja. Naime, Blizzard je poručio da će ubuduće svi novi likovi u igru biti dodavani pojedinačno, dakle jedan po jedan, a ne više njih u paketu.

„… radit ćemo ih jednog po jednog dok se igra stvarno ne stabilizira. Uvođenje hrpe likova odjednom moglo bi poremetiti osnovu igre.“ – poručio je direktor igre Jeff Kaplan.

Prvi novi lik trebao bi se zvati Sombra, za koju se nagađa da je Pharahina majka. Iz Blizzarda to još nisu htjeli potvrditi nego su samo poručili kako su u igri dali skrivene znakove tko bi sljedeći likovi mogli biti.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?