HCL.HR

Novi LoL Adria Open čeka vaše prijave, kvalifikacije za ESL SEEC gotove

Igor Belan 15.04.2016.   •   0 komentara   •   Esport


Uz konkurenciju iz cijele regije, dva hrvatska tima prošla su dalje u grupnu fazu SEEC natjecanja ESL-a u LoL-u, a mi najavljujemo novi LoL Adria Open kup na koji ste opet svi pozvani.

esl-adria-open-LOL1

Prošlog vikenda odigrane su završne kvalifikacije za ESL-ov South East Europe Championship u League of Legendsu, a od osam najboljih timova iz Adria regije koji su nastupili u samoj završnici kvalifikacija do finala winner bracketa, probila su se dva Hrvatska tima – Acertas Gaming i Genijalni Starci. Pobjedu i 1. mjesto bez izgubljenog meča u ovoj završnici osvojio tim Acertas Gaming. Bravo ekipa! Ipak, unatoč izgubljenom finalnom meču, obzirom na distribuciju mjesta u grupnoj fazi SEE Championshipa u League of Legendsu, prva dva tima iz ovih završnih kvalifikacija osvojila su prolazak u grupnu fazu.

Kako se odigrala završnica možete pogledati na stranici rezultata.

League of Legends Adria Open #43

Iako su kvalifikacije za SEEC LoL natjecanje gotove, naši standardni LoL Adria Open kupovi idu dalje. Sutra s početkom u 14 sati kreće naš 43. po redu LoL Adria Open u kojemu ćete se boriti za 250 eura u Riot Pointsima i bodove za prolaz u mjesečnu završnicu 4. mjeseca. Prijave su otvorene, a prijaviti se možete na stranici kupa.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?