HCL.HR

Novi LoL Adria Open turnir spreman za vaše prijave

Igor Belan 09.09.2015.   •   0 komentara


I ove subote igrat će se LoL na ESL-u Adria, a i ove subote podijelit ćemo 250 eura u Riot Pointsima najboljim timovima. Požurite i prijavite svoj tim za novi LoL Adria Open.

Još jedna subota nam se bliži, a to znači da dolazi vrijeme je za LoL Adria Open kup. Bit će to naš drugi takav kup u 9. mjesecu nakon što smo kroz 8. mjesec pauzirali ovu seriju natjecanja. Prvi kup ovog mjeseca održan je prošle subote i prošao je u znaku hrvatskih ekipa – od 19 prijavljenih timova njih 13 bilo je iz Hrvatske. Drago nam ih je bilo vidjeti, naravno, no osjećamo potrebu da još jednom istaknemo kako su naši Adria Open kupovi otvoreni za sve igrače iz ESL Adria regije, a to uključuje sve zainteresirane iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Prošloga tjedna tim Dombinacija je osvojio glavnu nagradu, a sve što vi morate učiniti za šansu da ove subote ugrabite isti iznos Riot Pointsa je prijaviti se. Nagradni fond je ponovno 250 eura u Riot Pointsima, a taj iznos se dijeli sve do četvrtog mjesta. Turnir počinje u 14 sati, a prijave će biti otvorene sve do nekih pola sata prije početka natjecanja. Sretno!

Inače, ako igrate LoL provjerite što se događa u našem LoL podforumu i slobodno ostavite pokoji post.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?