HCL.HR

Novi Nvidia driveri optimizirani su za Overwatch betu, Battleborn i Forza 6 Apex

Filip Galeković 06.05.2016.   •   5 komentara   •   Tehnologija


Preuzmite najnovije driver za najbolje iskustvo u aktualnim igrama poput OverWatch bete, Battlebornea, Forze 6 Apex i Paragona.

overwatch

Nvidia je u opticaj izbacila nove drivere za grafičke kartice kojima obećava bolju optimizaciju svojih grafičkih procesora za neke od najvećih aktualnih igara poput bete za Overwatch, tek izašlog Gearboxovog shootera Battleborn i “olakšane” verzije popularne trkaće igre Forza – Forza 6 Apex.

Driveri verzije 365.10 također donose poboljšanja za nadolazeću Paragon betu, a instalacijsku datoteku možete preuzeti ovdje.

Komentari (5)

  • Vejn

    06.05.2016 - 12:34

    Mislim da je super stvar sto tako cesto izbacuju drajvere, za svaku novu turu novih igara, ali opet, neke starije igre mogu imati losije performanse. Kao korisnik koji dugo koristi ge force kartu mogu ljudima preporuciti da koriste drajvere sa kojima im sve igre u paketu rade odlicno 🙂 Ako vam sve igre rade super sa postojecim drajverima, ne mjenjajte i ne skidajte druge, taman i da su novi. Ako primjetite samo jednu igru da vam radi losije nego prije radice vam jos neke isto tako losije 😉 361.75 Nemam pojma koliko igara imam inst na kompu i sa ovim sve leti, ko god razmislja koje da instalira ima moje preporuke za ove…

  • baDarmageddoN

    06.05.2016 - 14:40

    Puno mi znači što je i za Apex ovaj driver kada ga Experience ne može pronaći, a meni folder od WindowsAplikacija nije dostupan i neda mi se zezati oko toga da postane dostupan.

  • MyWishIsToEndThisWorld

    06.05.2016 - 17:29

    Jel sigurno? Hoće mi se računalo zapalit/eksplodirat ako instaliram? 😀

  • Slim1992

    06.05.2016 - 22:23

    Super, al mene zanima PASCAL i + ovakva podrska, ima da rulaju na trzistu grafickih, samo neka ovako nastave

  • Anomaly

    08.05.2016 - 11:21

    Ne veruj, proveri. 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?