HCL.HR

Novi Overlord gazi prema kooperativnim vodama

Zoran Žalac 23.04.2015.   •   5 komentara


Sljedeća Overlord igra po svemu sudeći bit će četveročlana kooperativna avantura sa izometrijskom kamerom.

Nova Overlord igra trebala bi biti predstavljena danas u popodnevnim satima, no već prije same najave dobili smo kratak uvid u to što bi mogla donijeti. Prema završnim kadrovima retrospektivnog videa koji pokazuje što se događalo u prethodne dvije igre, možemo pretpostaviti kako će sljedeći Overlord donijeti kooperativnu avanturu za četvero igrača, i to uz izometrijsku (2D?) kameru – po uzoru na Lara Croft and the Guardian of Light / Temple of Osiris.

UPDATE: Naziv igre je Overlord: Fellowship of Evil. Igra će doista biti multiplayer naslov za 4 igrača (lokalno ili online), a sadržavat će nasumično generirane levele. Potvrđena je kao digitalni naslov za PC, PS4 te XB1, koštat će 20 eura, a izlazi kasnije ove godine.

Komentari (5)

  • KhorneFlake

    23.04.2015 - 14:03

    Pomalo neočekivano upogledu na dizajn, ali bi moglo biti zanimljivo. I Fable polako napušta single iskustvo, pa su i ovi krenuli istim putem, izgleda. Nadam se da neće vući previše na Guardian of Light i nastavak, sa mehanikom dozivanja miniona bilo bi poput Diabla/Torchlighta gdje svi koriste Necromancer/Engineer klase, sa Overlord šmekom, ako se izvede pravilno. Mada mi ova cijena vuče na pomalo jeftin naslov… Vidjećemo.

  • RedEy3

    23.04.2015 - 14:47

    Šteta, još jedan upropašteni naslov po meni… Fable je imao nešto posebno i uvijek se odlično prodavao ali su sve upropastili (imho) sa prelaskom isključivo na coop. I'll pass.

  • MoGaming

    23.04.2015 - 21:31

    ovim ljudima treba zabranit pravljenje igara,ovo je katastrofa 🙁

  • RedEy3

    23.04.2015 - 21:38

    haha sad tek primjetio da dolazi isključivo na next gen i PC. Ipak je jako zahtjevna igra 🙂

  • q3clay

    24.04.2015 - 21:14

    bolje da igra nenosi ime Overlord, nekako mi kvari serijal.. Bolje da su dali neko drugo ime i pokrenili novu franšizu ali to bi bilo onda "samo još jedna" force co-op igra.. R.I.P. Overlord 🙁 a baš sam se bio ponadao kad sam pročito najavu..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?